Οταν το κινητό γίνεται προσωπικός σας σεφ – Ο Κωτσόβολος παρουσιάζει τις τεχνολογίες του μέλλοντος που θα αλλάξουν τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων

26


Ονειρευόσασταν πάντα να γίνετε ο ιδιοκτήτης ενός ξενοδοχείου. Μπράβο σας που τα καταφέρατε. Αυτό όμως που αντικρίσατε όταν αρχίσατε να το λειτουργείτε, δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που φανταζόσασταν.

Κάνατε τα πάντα για να το διαφημίσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πάλι όμως η ανταπόκριση του κοινού δεν είναι η επιθυμητή. Μήπως πρέπει να σκεφτείτε άλλες λύσεις; Μήπως πρέπει να το εκσυγχρονίσετε;

Έχετε σκεφτεί τις τεχνολογίες του μέλλοντος που χρησιμοποιούν όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία του εξωτερικού αλλά και κάποια στην Ελλάδα;

Κι όταν λέμε τεχνολογίες του μέλλοντος, εννοούμε εκείνες τις τεχνολογίες που παρέχουν στον πελάτη άνεση, ικανοποίηση, ένα αίσθημα ασφάλειας και συνάμα μια πολυτέλεια που όλοι την επιζητάμε.

Πώς πιστεύετε ότι θα ένιωθε ο πελάτης σας αν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα του δωματίου του, τις κουρτίνες, τα φώτα ή τον κλιματισμό μέσω του κινητού του; Ή αν η ντουζιέρα μπορούσε να μετατραπεί στο προσωπικό του σπα, κάνοντάς του ένα χαλαρωτικό μασάζ; Πιστεύετε πως δεν θα έβρισκε έξυπνο αν το καζανάκι στο μπάνιο ήταν touchless, νιώθοντας πως έτσι δεν γεμίζει μικρόβια; Σίγουρα, θα άφηνε τις καλύτερες κριτικές για το ξενοδοχείο σας και θα ένιωθε πως βρίσκεται στο ξενοδοχείο του μέλλοντος.

Σε όλους αυτούς τους προβληματισμούς σας, σύμμαχός σας είναι ο Κωτσόβολος, παρουσιάζοντας τις 5 τεχνολογίες του μέλλοντος που θα αλλάξουν τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων., στην έκθεση Horeca, που πραγματοποιείται στο Metropolitan Expo από τις 8 έως τις 11 Φεβρουαρίου.

Εκεί, μαζί με την βοήθεια ειδικών του Κωτσόβολου, μπορείτε να μάθετε για όλες τις νέες τάσεις της αγοράς στα ξενοδοχειακά καταλύματα και να συζητήσετε για αυτά που μπορούν να καλύψουν τις δικές σας ανάγκες.

Ποιες είναι όμως οι 5 τεχνολογίες του μέλλοντος που παρουσιάζει ο Κωτσόβολος;

  1. Η παραγγελιοληψία του μέλλοντος, όπου ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει μια ψηφιακή οθόνη στο lobby του εστιατορίου και να παραγγείλει μόνος του, να πληρώσει με την πιστωτική του κάρτα και να παραλάβει την παραγγελία του, εύκολα και γρήγορα. Με την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος αυτόματων παραγγελιών επιτυγχάνεται απόλυτη παρακολούθηση της κίνησης προϊόντων, από την παραγωγή μέχρι την ανάλωση σε κάθε μορφή, ενώ παράλληλα αυξάνεται κατακόρυφα η παραγωγικότητα του προσωπικού, μειώνοντας το χρόνο λήψης και εκτέλεσης παραγγελίας, αποφυγή λαθών που μπορεί να γίνονται σε ώρες αιχμής, καθώς και σημαντικότατη μείωση των λειτουργικών εξόδων της επιχείρησής σας.
  2. Το δωμάτιο του μέλλοντος, που περιλαμβάνει τα συστήματα αυτοματισμών δωματίου θα καλύψουν όλες τις ανάγκες των πελατών σας, παρέχοντάς τους πλήθος δυνατοτήτων όπως ο έλεγχος όλου του δωματίου από το smartphone ή το tablet, αλλά και τη δυνατότητα να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας μέσα από προηγμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα για προσωποποιημένες υπηρεσίες με βάση το προφίλ του πελάτη.
  3. Το μπάνιο του μέλλοντος, με εφαρμογές, όπως -μεταξύ άλλων- προηγμένοι αισθητήρες πίεσης / θερμοκρασίας νερού για μεγαλύτερη πρακτικότητα και οικονομία και αυτοκαθαριζόμενες τουαλέτες με δυνατότητα πλύσης-υγιεινής, παρέχουν στους πελάτες σας υψηλή εργονομία και λειτουργικότητα και υψηλά στάνταρ υγιεινής και ασφάλειας.
  4. Η κουζίνα του μέλλοντος, ιδανική για Villas, όπου οι υπερσύγχρονες συνδεδεμένες συσκευές κουζίνας απλοποιούν τη διαδικασία προετοιμασίας των ημερήσιων γευμάτων ή ροφημάτων χαρίζοντας στους επισκέπτες μια ακόμα πιο άνετη και μοντέρνα διαμονή
  5. Το μηχανοστάσιο του μέλλοντος, με ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού που σας παρέχουν εύκολη και αξιόπιστη επιτήρηση πιθανών ειδοποιήσεων από δυσλειτουργίες αλλά και πρόληψη βλαβών του μηχανοστασίου σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, εξασφαλίζετε την απρόσκοπτη λειτουργία του ξενοδοχείου σας, σημαντική εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας, καθώς και χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα της επιχείρησής σας.

Τέλος, αν πιστεύετε πως όλα αυτά θα σας κοστίσουν ο κούκος αηδόνι, ο Κωτσόβολος κάνει ευκολότερη την χρηματοδότηση για επιχειρήσεις για αγορές από 10€/μήνα, αλλά και με ειδικές συμβουλές για τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Είστε έτοιμοι να επενδύσετε στο ξενοδοχείο του μέλλοντος; Ο Κωτσόβολος είναι στο πλάι για να καλύψει όλες τις ανάγκες και επιθυμίες σας!





Πηγή