Ο νέος προσωπικός σου χώρος εργασίας για άνετη, ευχάριστη και παραγωγική δουλειά όλη μέρα

7


Θέλεις να συνδυάσεις την λειτουργικότητα, τον σύγχρονο σχεδιασμό και την προσωπική σου αισθητική στο νέο σου χώρο εργασίας; Είναι πλέον εύκολο με τις ολοκληρωμένες λύσεις που σου προσφέρει η Logitech.

Η Logitech δημιουργεί ανθρωποκεντρικές, καινοτόμες, τεχνολογικές λύσεις προσαρμοσμένες στις προσωπικές σου ανάγκες που σε βοηθούν να δημιουργείς και να συνεργάζεσαι ουσιαστικά από οπουδήποτε. Οι ολοκληρωμένες, ποιοτικές και υψηλής αισθητικής λύσεις της Logitech για τον δικό σου χώρο εργασίας είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν, απλοποιώντας τις προκλήσεις που δημιουργούνται σήμερα σε όλες τις επιχειρήσεις με την υβριδική εργασία, κάνοντας τη δουλειά σου στον προσωπικό σου χώρο εργασίας άνετη, ευχάριστη και παραγωγική όλη μέρα.

Στη λίστα μας ξεχωρίζει το κατακόρυφο εργονομικό ποντίκι LIFT που ταιριάζει σε όλα τα χέρια και με επιλογή ειδικά για σένα που είσαι αριστερόχειρας. Ακολουθώντας τις φυσικές κινήσεις του χεριού σου και προσφέροντας πλήρη στήριξη, σε βοηθά να εργάζεσαι πιο αποδοτικά, πιο άνετα και με λιγότερες παύσεις, μειώνοντας την μυϊκή κόπωση του βραχίονα σου. Τοποθετεί τα χέρια σε γωνία 57°, την τέλεια γωνία για τα χέρια, βελτιώνοντας την άνεση και αυξάνοντας την αποδοτικότητα. Έτσι μετά από πολλές ώρες εργασίας δεν νιώθεις καταπόνηση αλλά ανακούφιση! Επιπλέον, ο συμπεριλαμβανόμενος δέκτης USB με την ασύρματη τεχνολογία Logi Bolt, παρέχει ασφάλεια εταιρικού επιπέδου και αξιόπιστες συνδέσεις είτε από το γραφείο είτε απομακρυσμένα ακόμα και σε περιβάλλοντα με αυξημένη κίνηση.

Το ασύρματο διαχωρισμένο πληκτρολόγιο ΕRGO Κ860, ένα καινοτόμο, διαχωρισμένο, εργονομικό πληκτρολόγιο σχεδιασμένο για καλύτερη στάση σώματος, λιγότερη καταπόνηση και περισσότερη υποστήριξη. Έχοντας σχεδιαστεί με βάση τα κριτήρια που έχουν θεσπίσει οι κορυφαίοι ειδικοί στον τομέα της εργονομίας, σου παρέχει μια μοναδική εμπειρία πληκτρολόγησης. Με το Κ860 θα πληκτρολογείς με πιο φυσικό τρόπο χάρη στο καμπυλωτό πλαίσιο πλήκτρων που είναι διαχωρισμένο σε δύο τμήματα, το οποίο βελτιώνει τη θέση πληκτρολόγησης και τη στάση του σώματος και μειώνει την καταπόνηση των μυών του καρπού και του βραχίονα, διατηρώντας τα χέρια, τον λαιμό και τους ώμους ξεκούραστα. Θα νιώσεις την έλλειψη καταπόνησης από τη στιγμή που τα χέρια σου θα ακουμπήσουν στο πληκτρολόγιο! Επιπλέον το ΕRGO K860 παρέχει ακρίβεια και ταχύτητα χωρίς κόπο, χάρη στα πλήκτρα perfect stroke, με τα δάχτυλά σου να γλιστρούν απρόσκοπτα κατά μήκος της ματ επιφάνειας των πλήκτρων του.

Τα προηγμένης αισθητικής ελαφριά ασύρματα ακουστικά με μικρόφωνο Zone Vibe 100 είναι σχεδιασμένα για εσένα που έχεις έντονη και πολυεπίπεδη προσωπικότητα. Επαγγελματικού επιπέδου για το γραφείο και τέλεια για εργασία από το σπίτι, τα Zone Vibe 100 είναι ελαφρύτερα από τα περισσότερα ακουστικά με μικρόφωνο που καλύπτουν τα αυτιά και προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και άνετη χρήση για πολλές ώρες. Με τα Zone Vibe 100, μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, στην εργασία και στο σπίτι εκφράζοντας το μοναδικό σου στιλ. Διευκολύνουν τη συμμετοχή σε οποιαδήποτε σύσκεψη, χωρίς να χάνεις στιγμή, παρέχοντας εξαιρετικό ήχο για εργασία αλλά και διασκέδαση. Το μικρόφωνο με σίγαση με αναδίπλωση και τεχνολογία εξάλειψης θορύβου ελαχιστοποιεί τους θορύβους στο παρασκήνιο ώστε να ακούγεσαι καθαρά. Κατεβάζεις τον βραχίονα μικροφώνου όταν θέλεις να μιλήσεις, τον αναδιπλώνεις για ταινίες και μουσική. Τόσο απλό!

Τέλος, η νέα πρωτοποριακού design web κάμερα Brio 500 με ανάλυση Full HD 1080p και αυτόματη διόρθωση φωτισμού, αυτόματο καδράρισμα και λειτουργία Show Mode, σου δίνει τη δυνατότητα να εμφανιστείς σε κάθε βιντεοκλήση και υβριδική σύσκεψη με αυτοπεποίθηση, δέσμευση και αυθεντικότητα. Η αυτόματη διόρθωση φωτεινότητας και τα μικρόφωνα μείωσης θορύβου διασφαλίζουν ότι θα φαίνεσαι και θα ακούγεσαι καθαρά και φυσικά σε κάθε σύσκεψη στην οποία συμμετέχεις δείχνοντας τον καλύτερο σου εαυτό. Και με τη νέα καινοτόμα λειτουργία Show Mode μπορείς να γείρεις την κάμερα προς τα κάτω και να παρουσιάσεις σκίτσα, εργασίες σε εξέλιξη και άλλα αντικείμενα στο γραφείο σου. Κατασκευασμένη για συσκέψεις και συμβατή με τις περισσότερες πλατφόρμες συσκέψεων και κλήσεων η Brio 500 σου επιτρέπει να συμμετάσχεις εύκολα σε μια σύσκεψη, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή που προτιμάς.

Χρησιμοποιώντας τις ολοκληρωμένες λύσεις και τα κορυφαία προϊόντα της Logitech. μπορείς να κάνεις τον προσωπικό σου χώρο εργασίας σύγχρονο, άνετο και παραγωγικό, με την δική σου αισθητική είτε εργάζεσαι στο γραφείο είτε από το σπίτι.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή