Ο συγγραφέας επιβεβαίωσε ότι γράφει νέο βιβλίο

2


Μπορεί η τρίτη σεζόν του The Witcher να ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες στην πλατφόρμα Netflix και να σηματοδότησε την αποχώρηση του Henry Cavill από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, παρόλα αυτά, οι φανατικοί φίλοι του saga έχουν έναν λόγο να χαμογελάσουν μετά την επιβεβαίωση του συγγραφέα πως ετοιμάζει καινούργιο βιβλίο για τη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών.

Ο Andrzej Sapkowski παραχώρησε συνέντευξη πριν από μερικές ημέρες στο κανάλι Fantastic Talk(s) και επιβεβαίωσε πως εργάζεται εδώ και αρκετό καιρό επάνω σε μια νέα ιστορία, χωρίς, ωστόσο, να επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αφιερώνει πολύ χρόνο επάνω στη συγγραφή, ενώ από παλαιότερες αναφορές του έχει τονίσει πως η κύρια ιστορία έχει ολοκληρωθεί πριν από 24 χρόνια με το βιβλίο The Lady of the Lake.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το νέο βιβλίο θα είναι είτε prequel είτε θα ασχοληθεί με δευτερεύουσες υποθέσεις σημαντικών χαρακτήρων, αλλά όχι του Geralt of Rivia. Αν ανησυχείτε για το χρονοδιάγραμμα, ο Sapkowski εκτιμά πως δεν θα χρειαστεί περισσότερο από έναν χρόνο για να το δημοσιεύσει. Από εκεί και πέρα, δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα για αξιοποίηση του βιβλίου σε κάποιο video game ή αν θα μεταφερθεί σε τηλεοπτική σειρά.

Υπενθυμίζουμε ότι τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του The Witcher έχουν μπει στον πάγο λόγω της απεργίας των σεναριογράφων και των ηθοποιών στο Hollywood, ενώ για το παιχνίδι The Witcher: Remake δεν έχει ανακοινωθεί χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή