Ο σύντροφος για την καθημερινότητα και την προπόνηση σου

18


Ο καιρός έχει αρχίσει να βελτιώνεται όσο μπαίνουμε ολοένα και περισσότερο στην Άνοιξη, οι συνθήκες για δυναμική επάνοδο στις προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους είναι ιδανικές και ήρθε η ώρα για όσους…παραφούσκωσαν στα κλειστά γυμναστήρια να εντάξουν και το τρέξιμο στη ρουτίνα τους. Το τελευταίο μπορεί αν ακούγεται απλό, αλλά αν θέλεις να δεις πραγματική πρόοδο στις επιδόσεις σου θα ήταν καλό να έχεις τη σωστή καθοδήγηση για να μην τρέχεις άδικα.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα smartwatch που εκτός από τις κλασικές λειτουργίες έχει να σου προσφέρει και εξειδικευμένες λειτουργίες που αφορούν αποκλειστικά το τρέξιμο; Αυτό δεν είναι άλλο από το νέο HUAWEI Watch GT Runner, το πιο αθλητικό gadget που έχεις δει ποτέ!

Δεν χρειάζεται να είσαι έμπειρος ή ιδιαίτερα προπονημένος δρομέας για να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητές του. Το HUAWEI Watch GT Runner είναι εδώ για να γίνει ο προσωπικός σου προπονητής καταγράφοντας τόσο τις περιβαλλοντικές συνθήκες, όσο και τη φυσική κατάσταση σου για να σχεδιάσει το πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα άσκησης ειδικά για εσένα.

Με τη βοήθεια του συστήματος HUAWEI TruSport γίνεται αναλυτική καταγραφή διαφόρων παραγόντων, όπως η ένταση της προπόνησης και ο απαιτούμενος χρόνος αποκατάστασης μετά από αυτήν, ενώ ο δείκτης RAI (Running Ability Index) αξιολογεί την ικανότητα σου στο τρέξιμο για να σε βοηθήσει να βελτιώσεις το στυλ και τις επιδόσεις σου με βάση τους στόχους που έχεις θέσει. Επιπλέον, η τεχνολογία TruSeen 5.0+ αποτελεί εγγύηση της ακριβέστερης καταγραφής της σωματικής δραστηριότητας που έχουμε δει μέχρι σήμερα στην οικογένεια HUAWEI Watch GT.

Οι εποχές όπου ο καθένας έκανε ό,τι του κατέβει νομίζοντας ή/και ελπίζοντας πως έτσι θα καταφέρει να πιάσει τους προπονητικούς στόχους του έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Το HUAWEI Watch GT Runner εκμεταλλεύεται τις προηγμένες τεχνολογίες του για να δώσει στον χρήστη μια ποσοτικοποιημένη ανάλυση της απόδοσης του λαμβάνοντας υπόψιν σημαντικούς παράγοντες όπως ο καρδιακός παλμός και οι διακυμάνσεις του ανάλογα με την ένταση της προπόνησης, ο βηματισμός, η ταχύτητα, ο όγκος του οξυγόνου που καταναλώνουν οι μύες (πολύ σημαντικός δείκτης αντοχής), η αερόβια/αναερόβια πίεση και το επίπεδο κόπωσης. Οι μετρήσεις αυτές είναι μοναδικές για τον χρήστη και με βάση αυτές του παρουσιάζονται προτάσεις για να προσαρμόσει κατάλληλα στον ίδιο το πρόγραμμα του προκειμένου να πετύχει τους στόχους του (π.χ. απώλεια λίπους, καλύτεροι χρόνοι, μεγαλύτερες αποστάσεις).

Πολλοί ερασιτέχνες δρομείς καταφέρνουν να τρέξουν σχετικά άνετα τα 5km, αλλά η μετάβαση στην απόσταση των 10km δεν είναι κάτι εύκολο να γίνει εν μία νυκτί χωρίς τον κατάλληλο προγραμματισμό. Ακολουθώντας τις οδηγίες που σου παρέχει το Watch GT Runner θα καταφέρεις πρώτα να κατανοήσεις σε πόσο καλή φυσική κατάσταση βρίσκεσαι τη δεδομένη στιγμή και έπειτα τον κατάλληλο τρόπο για να ανέβεις στο επόμενο επίπεδο. Το κυριότερο; Με βάση τις δικές σου προσωπικές, ακριβέστατες μετρήσεις και όχι με έναν γενικό και αόριστο κανόνα!

Το HUAWEI Watch GT Runner δεν ξεχωρίζει, όμως, μόνο με τις αθλητικές επιδόσεις του. Είναι ένα ολοκληρωμένο smartwatch που προσφέρει στον χρήστη πλήρη λειτουργικότητα όπως τα κορυφαία προϊόντα της σειράς Watch GT. Κατασκευασμένο με ελαφριά και ανθεκτικά υλικά σε βαθμό που ξεχνάς ότι το φοράς, αλλά έχοντας πάντοτε τη σιγουριά ότι είναι σταθερό στο χέρι σου και δεν απειλείται από το νερό και τη σκόνη.

Η μεγάλη οθόνη 1.43’’ τεχνολογίας OLED προσφέρει υψηλή ανάλυση και ευκρίνεια ακόμα και κάτω από το έντονο φως του Ήλιου, είναι πανεύκολο στη χρήση και ενσωματώνει 5 κύρια συστήματα πλοήγησης (GPS, Beidou, GLONASS, Galileo και GZSS) για κορυφαίου επιπέδου εντοπισμό της θέσης χωρίς αποκλίσεις στην πορεία. Στις εφαρμογές του συμπεριλαμβάνονται όλα τα χρήσιμα εργαλεία για κάθε χρήστη, όπως βαρόμετρο, πυξίδα, πληθώρα προγραμμάτων εκγύμνασης, ξυπνητήρι, χρονόμετρο, ασκήσεις αναπνοής, μετρητής κορεσμού του οξυγόνου, καταγραφικό της κατάστασης του ύπνου, μετρητής καρδιακού παλμού και πολλά άλλα.

Επιπλέον, ο αποθηκευτικός χώρος 4GB σου επιτρέπει να αποθηκεύσεις απευθείας στο Watch GT Runner έως και 500 τραγούδια για να ακούς στις προπονήσεις σου συνδέοντας πανεύκολα τα ασύρματα ακουστικά σου μέσω Bluetooth στο ρολόι, ενώ δεν λείπουν οι επιλογές εξατομίκευσης με μια μεγάλη ποικιλία από watch faces που μπορείς να βρεις στην εφαρμογή HUAWEI Health. Η τελευταία αποτελεί τον κεντρικό κόμβο για να παρακολουθείς αναλυτικές πληροφορίες για τη σωματική δραστηριότητα και τη φυσική κατάσταση σου, για να περνάς τραγούδια στο smartwatch, αλλά και να πραγματοποιείς τα firmware updates που κυκλοφορεί η εταιρεία τακτικά προκειμένου να βελτιώνει ακόμη περισσότερο την απόδοση του Watch GT Runner.

Να αναφέρουμε, επίσης, ότι διαθέτει μικρόφωνο και ηχείο για να πραγματοποιείς ή να απαντάς σε εισερχόμενες κλήσεις απευθείας από το ρολόι σου χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις το smartphone και τα ακουστικά σου. Το σύστημα ειδοποιήσεων σου δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις στα γρήγορα τα εισερχόμενα μηνύματα, τα emails και τις ενημέρωσεις από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, με τη δυνατότητα να στέλνεις και γρήγορες απαντήσεις χωρίς κόπο.

Είτε είσαι κάτοχος συσκευής Android, είτε iOS, το HUAWEI Watch GT Runner είναι συμβατό με τη συσκευή σου. Ρυθμίζεται εύκολα και γρήγορα για να αποτελέσει τον απόλυτο σύντροφο σου στην καθημερινότητα, αλλά και για να σε βοηθήσει να πας στο επόμενο επίπεδο στις προπονήσεις σου.

Αποκτήστε το HUAWEI WATCH GT Runner και μεγιστοποιήστε τα οφέλη της άθλησής σας!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR, Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!





Πηγή