Ο Stephen King αναλύει τη νέα σειρά που έρχεται στο Apple TV+

15


H νέα σειρά θρίλερ Lisey’s Story με την υπογραφή του σπουδαίου Stephen King περιλαμβάνει οκτώ επεισόδια και ο θρύλος του τρόμου εκμυστηρεύεται σε ένα βίντεο πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το μυθιστόρημα του, που θα απολαύσουμε στις κινηματογραφικές οθόνες στις 4 Ιουνίου 2021.

«Η Lisey είναι κάτι διαφορετικό για μένα. Την έχω μέσα στην καρδιά μου. Το 2000 είχα πνευμονία και βρέθηκα πολύ κοντά στον θάνατο. Όταν επέστρεψα σπίτι από το νοσοκομείο, η γυναίκα μου είχε κάνει φύλλο και φτερό τη μελέτη μου και σκέφτηκα ότι έχω πεθάνει, είμαι φάντασμα. Έτσι προήλθε η ιδέα για το Lisey’s Story», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Stephen King.

Στο βίντεο παρουσιάζονται επίσης ο σκηνοθέτης Pablo Larraín, ο παραγωγός J.J. Abrams και το καστ της σειράς να περιγράφουν την προσπάθεια τους μαζί με τον King να μετατρέψουν την ιστορία σε πρωτότυπη σειρά για το Apple TV +.

Η σειρά ακολουθεί τη Lisey Landon (Julianne Moore) δύο χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου της Scott Landon (Clive Owen), ενός διάσημου μυθιστοριογράφου. Μια σειρά από ανησυχητικά γεγονότα αναγκάζει τη Lisey να αντιμετωπίσει τις αναμνήσεις του γάμου της με τον Scott, τις οποίες έχει αποκλείσει σκόπιμα από το μυαλό της.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή