Παγκόσμιο ντεμπούτο για το λειτουργικό σύστημα της HUAWEI μέσα στο 2022

15


Πολύς κόσμος αναρωτήθηκε γιατί η HUAWEI δεν επιχείρησε το restart στην αγορά των smartphones προσφέροντας μια συσκευή που να τρέχει το δικό της λειτουργικό σύστημα HarmonyOS. Μπορεί να μην λάβαμε κάποια ξεκάθαρη απάντηση από την εταιρεία στο πρόσφατο λανσάρισμα του HUAWEI nova 9, αλλά δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να δούμε αν θα μπορέσει να δημιουργηθεί τρίτος πόλος απέναντι στα Android OS και iOS.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παρέθεσε ο κ. Derek Yu, επικεφαλής της HUAWEI για την περιοχή, αποκάλυψε ότι το HarmonyOS θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του μέσα στο 2022 και μάλιστα υποσχέθηκε 10% καλύτερη απόδοση από την τρέχουσα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android OS.

Μέχρι σήμερα έχουν λάβει την αναβάθμιση στο HarmonyOS περισσότερα από 150 εκατομμύρια smartphones των HUAWEI και HONOR στην Κίνα, ενώ ήδη η έκδοση HarmonyOS 3.0 βρίσκεται σε preview beta για να είναι απόλυτα έτοιμη στις αρχές του επόμενου έτους. Αυτό σημαίνει πως είναι εξαιρετικά μεγάλες οι πιθανότητες να είναι αυτή η έκδοση που θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο και ποντάρουμε σε επίσημη παρουσίαση της στο επερχόμενο MWC 2022 τον Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη (αν το επιτρέψει η κατάσταση με την COVID19).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]





Πηγή