Παρά τις αμφιλεγόμενες κριτικές, σαρώνει στο box-office

16


Οι κριτικές του ειδικού Τύπου, αλλά και του κοινού, μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για την κινηματογραφική μεταφορά του Uncharted, η Sony, ωστόσο, βλέπει την ταινία να φτάνει ήδη τα $139 εκατ. στο box-office παγκοσμίως και ετοιμάζεται για sequels.

Ο CEO της Sony Pictures, Tom Rothman, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα στηθεί ένα ολόκληρο franchise γύρω από το Uncharted, γι’ αυτό και αναφέρουμε πως περιμένουμε κάποιο sequel μέσα στα επόμενα χρόνια. Ο ίδιος, πάντως, δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο για την ώρα. Η παραγωγή του Uncharted κόστισε περίπου $120 εκατ., νούμερο που έχει ξεπεράει μέσα σε μόλις 4 ημέρες προβολής σε ολο τον κόσμο.

Η επιτυχία του Uncharted σηματοδοτεί μια μεγάλη νίκη για κάθε τμήμα της εταιρείας μας, καθώς ήταν η πρώτη τεράστια παραγωγή σε καιρούς πανδημίας που ολοκληρώθηκε και διανεμήθηκε στρατηγικά σωστά σε όλο τον κόσμο. Σε συνέχεια των τεράστιων επιτυχιών που σημείωσαν τα Venom: Let There Be Carnage, Ghostbusters: Afterlife και Spider-Man: No Way Home, το Uncharted αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της αποδοτικότητας του μοντέλου μας.

Επιβεβαίωση για sequel δεν υπάρχει, αλλά ο σκηνοθέτης Ruben Fleischer εξέφρασε την επιθυμία του να γυρίσει την σκηνή καταδίωξης με τα αυτοκίνητα του Uncharted 4.

[via]



Πηγή