Πρεμιέρα στις 25 Μαΐου 2022 στο Disney+

46


Η Disney αποκάλυψε επιτέλους την ημερομηνία πρεμιέρας της τηλεοπτικής σειράς Obi-Wan Kenobi, για την οποία οι προσδοκίες είναι ιδιαίτερα μεγάλες λόγω της επιτυχίας που σημείωσε τόσο το The Mandalorian, όσο και εσχάτως το The Book of Boba Fett.

Στο Obi-Wan Kenobi επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Ewan McGregor μετά την δεύτερη τριλογία των ταινιών Star Wars μεταξύ 1999 και 2005, αλλά και ο Hayden Christensen στον ρόλο του Anakin Skywalker / Darth Vader. Σε ό,τι αφορά την υπόθεση, το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι θα βρεθούμε 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith, με τον Obi-Wan να παρακολουθεί από κοντά τον νεαρό Luke Skywalker στον πλανήτη Tatooine.

Το «άρμεγμα» του Star Wars θα συνεχιστεί από τη Disney με ακόμη περισσότερες live-action παραγωγές, καθώς αναμένονται σίγουρα η τρίτη σεζόν του The Mandalorian και οι νέες σειρές Lando, Ashoka, Andor και The Acolyte που θα αφηγηθούν αλληλένδετες ιστορίες και πιθανότατα θα δούμε πολλούς κοινούς χαρακτήρες σε αυτές.

Με δεδομένο ότι το The Mandalorian ήταν ανέλπιστα καλό για τους σκληροπυρηνικούς φίλους του Star Wars (για αρκετούς καλύτερο από την τελευταία τριλογία ταινιών), ευελπιστούμε πως όλες οι spinoff παραγωγές θα είναι εξίσου καλές για να εξερευνηθεί πολύ περισσότερο ο κόσμος που εμπνεύστηκε κάποτε ο George Lucas παρέα με τον Alan Dean Foster.

Το Obi-Wan Kenobi θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 25 Μαΐου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή