Categories: Mobile

Προσφέρει δωρεάν διεύθυνση email και προστασία από τους trackers


Παρά τις προσπάθειες για εντοπισμό και έλεγχο των ενοχλητικών email, τα ανεπιθύμητα μηνύματα στο inbox εξακολουθούν να ταλανίζουν πολύ κόσμο. Ακόμη πιο ενοχλητικό αποτελεί το γεγονός όταν αποκαλύπτεται η διεύθυνση του email σας στο Διαδίκτυο, ανοίγοντας τον δρόμο για πολλές επιβλαβείς ηλεκτρονικές απάτες. Η DuckDuckGo όμως έρχεται να λύσει όλα αυτά προβλήματα.

Η DuckDuckGo ανακοίνωσε μία νέα δυνατότητα προστασίας μέσω email (Email Protection), η οποία κυκλοφορεί δοκιμαστικά και οι ενδιαφερόμενοι χρήστες θα πρέπει να συμμετάσχουν σε μια ιδιωτική λίστα αναμονής για να αποκτήσουν πρόσβαση στη λειτουργία. Με την προστασία μέσω email, οι χρήστες του DuckDuckGo μπορούν να δημιουργήσουν μια ιδιωτική διεύθυνση email για χρήση στο διαδίκτυο.

Με τη διεύθυνση DuckDuckGo θα προωθούνται μηνύματα που λαμβάνετε στο κανονικό σας email, εξαλείφοντας την ανάγκη να παρέχετε την κανονική σας διεύθυνση σε υπηρεσίες που μπορεί να σας στέλνουν ανεπιθύμητα μηνύματα ή να παρακολουθούν τις συνήθειες σας. Το DuckDuckGo υποστηρίζει ότι αφαιρεί τους ιχνηλάτες από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται στη διεύθυνση που δημιουργήσατε και εν συνεχεία τα προωθεί απευθείας στο κανονικό σας email.

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους διεύθυνση email «@duck.com» μέσω της εφαρμογής DuckDuckGo για κινητά και της επέκτασης της υπηρεσίας. Η ιδιωτική υπηρεσία προώθησης email είναι δωρεάν για όλους.

Η νέα δυνατότητα έχει τεθεί σε δοκιμαστική εφαρμογή, προκειμένου να εξαλειφθούν οι όποιες αμφιβολίες σχετικά με τη λειτουργικότητα της, όπως ανέφερε η DuckDuckGo.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[DuckDuckGo]



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Η τεχνητή νοημοσύνη προχωρά γρήγορα αλλά το «κλειδί» για μεγαλύτερη πρόοδο είναι η πραγματοποίηση οργανωτικών αλλαγών

Η τεχνητή νοημοσύνη προχωρά γρήγορα αλλά το «κλειδί» για μεγαλύτερη πρόοδο είναι η πραγματοποίηση οργανωτικών…

14 ώρες ago

62χρονη σώθηκε από τον πιο επικίνδυνο καρκίνο χάριν στην Τεχνητή Νοημοσύνη!

Όπως εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, η Τεχνητή Νοημοσύνη ήταν κάτι για το οποίο η Dianne…

17 ώρες ago

Θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε την AI ως ένα νέο «είδος»;

Ο επικεφαλής του τμήματος Τεχνητής Νοημοσύνης της Microsoft δήλωσε ότι οι άνθρωποι θα πρέπει πραγματικά…

17 ώρες ago

Η NASA μας δείχνει με ποιον τρόπο επικοινωνεί σε απόσταση 25 δισ. χιλιομέτρων!

Για πρώτη φορά, το Deep Space Network της NASA, το οποίο επικοινωνεί με το θρυλικό…

18 ώρες ago

Αυτό το τανκ των ΗΠΑ κινείται με AI και διαθέτει…πράσινα μάτια [Video]

Σε περίπτωση που νομίζατε ότι το μέλλον των συσκευών με Τεχνητή Νοημοσύνη δεν ήταν ήδη…

18 ώρες ago

Το Windows 10 αυξάνει το μερίδιο του, με το Windows 11 να υποχωρεί

Τον περασμένο μήνα, η Statcounter ανέφερε μια αξιοσημείωτη μείωση του μεριδίου αγοράς του Windows 11…

18 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.