Πρώτα screenshots του νέου λειτουργικού συστήματος

20


Το θέμα των ημερών για τη Xiaomi είναι φυσικά το νέο λειτουργικό σύστημα HyperOS που αναπτύσσει η εταιρεία ως αντικαταστάτη του MIUI μετά από 13 χρόνια, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο με τη σειρά Xiaomi 14 που θα παρουσιαστεί επίσημα για την αγορά της Κίνας στις 27 Οκτωβρίου 2023.

Στην ανακοίνωση του, ο Lei Jun δεν αναφέρθηκε σε χαρακτηριστικά και λειτουργίες, απλά αποκάλυψε πως θα χρησιμοποιηθεί μέσα στα επόμενα χρόνια σε όλες τις συσκευές του οικοσυστήματος της εταιρείας, ενώ τόνισε πως βασίζεται σε μια εξελιγμένη έκδοση του Android OS και του συστήματος Vela που αναπτύσσει η Xiaomi.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό στις μέρες μας και ήδη ήρθαν στην δημοσιότητα τα πρώτα screenshots από χρήστες του δικτύου Weibo στην Κίνα, τα οποία μας δίνουν μια πρώτη επιφανειακή εικόνα για το HyperOS. Παρατηρούμε αλλαγές στα εικονίδια, τις γραμματοσειρές, τα widgets και διάφορα templates, αλλά όχι κάτι συνταρακτικό σε σύγκριση με το MIUI.

Ενδεχομένως οι διαρροές προέρχονται από πρώιμη έκδοση και ίσως δούμε κάτι αρκετά διαφορετικό στο πλαίσιο της παρουσίασης της σειράς Xiaomi 14.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή