Πως να διαλέξεις το ιδανικό κλιματιστικό για το σπίτι σου

11


Το φθινόπωρο θεωρείται μία εποχή αλλαγών και νέων ξεκινημάτων, καθώς ετοιμαζόμαστε να θέσουμε νέους στόχους και να αναλάβουμε δράση για να τους υλοποιήσουμε. Ωστόσο, ο χώρος του σπιτιού σου και το πώς αισθάνεσαι μέσα σε αυτόν, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην διάθεση σου και η πρώτη αλλαγή που να θες να πραγματοποιήσεις να είναι να ανανεώσεις τον χώρο σου και να αναβαθμίσεις την αισθητική του με ένα κλιματιστικό.

Η LG Electronics θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις την επιθυμία σου, προσφέροντας έναν αναλυτικό οδηγό για να αγοράσεις το ιδανικό κλιματιστικό για τον χώρο και τον τρόπο ζωής σου, προσφέροντας άνεση και εξοικονόμηση ρεύματος.

Αρχικά, η επιλογή του σωστού μεγέθους κλιματιστικού παίζει σημαντικό ρόλο στην διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας στον χώρο σας. Η επιλογή του σωστού μεγέθους κλιματικού, συνδέεται άμεσα με το μέγεθος του δωματίου που θέλεις να διατηρείς ζεστό ή δροσερό, γι’ αυτό πριν επιλέξεις το κλιματιστικό σου, καλό είναι να έχεις υπολογίσει πριν το μέγεθος του δωματίου σου. Στη συνέχεια, θα πρέπει να γνωρίζεις πόση ψύξη/θέρμανση χρειάζεται ο χώρος. Η συντομογραφία BTU σημαίνει British Thermal Unit, μια μέτρηση της ενέργειας που ουσιαστικά δείχνει την ισχύ ενός κλιματιστικού. Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις, τα BTU δεν δείχνουν όλη την αλήθεια, καθώς στην απόδοση ενός κλιματιστικού παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες όπως το ύψος του δωματίου, ο αριθμός των παραθύρων, ο προσανατολισμός του δωματίου κ.τ.λ. Ένας επαγγελματίας είναι πάντοτε σε θέση να κάνει τους σωστούς υπολογισμούς και να σου σου προτείνει το κατάλληλο μέγεθος κλιματιστικού.

Μόλις βρεις τον κατάλληλο τύπο κλιματιστικού που ταιριάζει στον χώρο και στις ανάγκες σου, εξέτασε με προσοχή τα χαρακτηριστικά του κλιματιστικού που προσφέρει αποκλειστικά η LG για να είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει την ιδανική επιλογή για τον χώρο σου και τον τρόπο ζωής σου.

Η LG διαθέτει μία ευρεία γκάμα κλιματιστικών που καλύπτουν τις ανάγκες σου και φροντίζουν τον πλανήτη, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας. Τα κλιματιστικά LG ARTCOOL , αποτελούν μία κομψή επιλογή που θα ανανεώσουν και θα ομορφύνουν τον χώρο σου, χάρη στο κατοπτρικό γυαλί που ανακλά τον περιβάλλοντα χώρο. Επίσης, τα κλιματιστικά LG ARTCOOL , προσφέρουν γρήγορη και δυνατή ψύξη & θέρμανση, χάρη στον συμπιεστή DUAL Inverter, για να νιώθεις άνετα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Ακόμη, μέσω της εφαρμογής LG ThinQ, μπορείς να συνδέεσαι από το smartphone ή το tablet σου μέσω Wi-Fi και να έχεις άμεσα τον έλεγχο του κλιματιστικού σου. Μέσω της εφαρμογής, ρυθμίζεις εύκολα την ταχύτητα του ανεμιστήρα, παρακολουθείς την κατανάλωση ενέργειας, την καθημερινή συντήρηση του κλιματιστικού σου και προσαρμόζεις τα επίπεδα της ενέργειας που καταναλώνεις.

Για τη βέλτιστη απόδοση του κλιματιστικού είναι σημαντικό να καθαρίζεται τακτικά το φίλτρο της μονάδας. Ευτυχώς για σένα που έχεις επιλέξει τα κλιματιστικά LG, να γνωρίζεις πως διαθέτουν λειτουργία αυτόματου καθαρισμού που στεγνώνει αυτόματα το εσωτερικό του κλιματιστικού όταν το απενεργοποιείς, και διαθέτουν αντιαλλεργικό φίλτρο που αφαιρεί τις αλλεργιογόνες ουσίες, όπως τα ακάρεα σκόνης.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή