Σου δείχνει και πάλι ποιες φωτογραφίες και videos χρειάζονται backup

4


Μια απλή, αλλά και συνάμα πολύ χρήσιμη λειτουργία επανήλθε στην υπηρεσία Google Photos με την τελευταία αναβάθμιση. Όσοι τη χρησιμοποιείτε από την πρώτη ημέρα θα είχατε παρατηρήσει ότι η Google είχε αφαιρέσει την ένδειξη πως μια φωτογραφία ή video είχε ή δεν είχε περαστεί στον cloud λογαριασμό σας. Το γεγονός αυτό δημιουργούσε σύγχυση στους χρήστες, καθώς δεν γνώριζαν αν όντως έχουν περαστεί οι φωτογραφίες από τη συσκευή τους στο cloud.

Η εταιρεία αποφάσισε να επαναφέρει αυτή την ένδειξη, έτσι ώστε να πραγματοποιείς έναν τελευταίο έλεγχο προτού προχωρήσεις στην διαγραφή των φωτογραφιών/videos από τη συσκευή, αλλά και για να διαλέγεις χειροκίνητα μόνο τις φωτογραφίες που δεν ανέβηκαν στο cloud για backup.

Εκτός από αυτήν τη χρήσιμη λειτουργία, η Google αναφέρει ότι το Google Photos είναι πλέον συμβατό με αναδιπλούμενες συσκευές, όπως το Samsung Galaxy Fold. Χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες, η εταιρεία τονίζει πως έχουν γίνει “σημαντικές βελτιώσεις” στην εφαρμογή που πιθανότατα έχουν να κάνουν με την ομαλή μετάβαση από τη μικρή στη μεγάλη οθόνη.



Πηγή