Στα σκαριά ταινία Jak and Daxter από τον σκηνοθέτη του Uncharted

19


Η κινηματογραφική μεταφορά του Uncharted βρίσκεται μόλις μερικές ημέρες μακριά, αλλά έχει αρχίσει να γίνεται κουβέντα για το επόμενο video game της Sony που θα περάσει στη μεγάλη οθόνη. Πρόσφατα ο πρωταγωνιστής του Uncharted, Tom Holland, δήλωσε πως θα ήθελε να συμμετέχει σε μια live-action ταινία Jak and Daxter στον ρόλο του Jack και μάλιστα εξέφρασε την προτίμηση του για να αναλάβει την παραγωγή το studio A24 (Midsummer, Uncut Gems, The Green Knight).

Σειρά παίρνει σήμερα ο σκηνοθέτης της ταινίας Uncharted, Ruben Fleischer, ο οποίος δήλωσε στην ιστοσελίδα Digital Trends πως έχει ξεκινήσει ήδη να δουλεύει επάνω στην κινηματογραφική μεταφορά του Jak and Daxter! Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το project, οπότε καλό θα είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι, μιας και στο παρελθόν ο Fleischer είχε ξεκινήσει τη δουλειά επάνω στο Spy Hunter χωρίς τελικά να προχωρήσει στην υλοποίηση του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Μάιο του 2021 η Sony είχε ανακοινώσει πως ετοιμάζει live-action μεταφορές σε τηλεόραση ή/και κινηματογράφο για 10 παιχνίδια της. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί οι ταινίες Uncharted και Ghost of Tsushima, όπως και η τηλεοπτική σειρά The Last of Us, οπότε δεν θα προκαλούσε μεγάλη έκπληξη και ένα project για το Jak and Daxter.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]





Πηγή