Τα δωρεάν games για τον Ιανουάριο 2022

6


Η Sony ανακοίνωσε επίσημα τα πρώτα δωρεάν games που θα μπορούν να αποκτήσουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus τον Ιανουάριο του 2022, επιβεβαιώνοντας τη διαρροή της προηγούμενης εβδομάδας. Από τις 4 Ιανουαρίου 2022 θα είναι διαθέσιμα τα Deep Rock Galactic, Dirt 5 και Persona 5 Strikers.

Το Deep Rock Galactic κυκλοφόρησε πέρυσι από τη Ghost Ship Games για Windows PC και Xbox One, ενώ τώρα θα κάνει ντεμπούτο και στο PlayStation. Είναι ένα co-op shooter με τους gamers να αναλαμβάνουν τους ρόλους τεσσάρων διαστημικών νάνων που έχουν προσληφθεί από μια διαγαλαξιακή εταιρεία εξορύξεων. Αποστολή τους να εξερευνήσουν αστεροειδείς για πολύτιμα μέταλλα, αλλά και να επιβιώσουν απέναντι στις ορδές εχθρικών εξωγήινων.

Το Dirt 5 δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το τελευταίο off-road racing game της Codemasters περιλαμβάνει 10 τοποθεσίες από τον πραγματικό κόσμο για να οδηγήσεις κάτω από δυναμικά μεταβαλλόμενες ακραίες συνθήκες, περισσότερες από 70 μοναδικές διαδρομές και ένα career mode με περιγραφή από διασημότητες όπως ο Troy Baker, το οποίο εξελίσσεται ανάλογα με τις αποφάσεις που παίρνεις. 

Τέλος, το Persona 5 Strikers είναι το spinoff του πασίγνωστου και RPG, με την υπόθεση να λαμβάνει χώρα 6 μήνες μετά τα γεγονότα του Persona 5. Συνδυάζει στοιχεία beat ‘em up με RRG adventure και σίγουρα θα σας κινήσει το ενδιαφέρον.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή