Φέτος θα κάνεις τη διαφορά με το HUAWEI nova 9!

20


Ανέκαθεν η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων είχε συνδεθεί άρρηκτα με την προσωπική επαφή και την ανταλλαγή δώρων, αλλά ειδικά σε αυτήν την ιδιαίτερη συγκυρία της πανδημίας έχει αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη σημασία το δεύτερο σκέλος μιας και έχουν περιοριστεί πολύ οι στενές επαφές με συγγενείς και φίλους. Η τεχνολογία έχει καταφέρει, βέβαια, να μας φέρει πιο κοντά και να καλύψει, όσο γίνεται, τις απουσίες από το οικογενειακό τραπέζι και γι’ αυτό αρκετός κόσμος έχει στραφεί σε αυτόν τον τομέα για να επιλέξει τα δώρα που επιθυμεί να κάνει στους αγαπημένους του.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα ολοκαίνουργιο smartphone που συνδυάζει εξαιρετικό σχεδιασμό, υψηλές επιδόσεις, σπουδαία κάμερα και μεγάλη αυτονομία; Με το HUAWEI nova 9 βάζεις τικ σε όλα τα παραπάνω και αποκτάς σαφέστατο προβάδισμα για το πιο αξιομνημόνευτο δώρο της χρονιάς!

Σχεδιασμός που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά

Με το smartphone να αποτελεί πλέον το standard αξεσουάρ στο χέρι κάθε ανθρώπου δεν προκαλεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι οι χρήστες επιθυμούν να κρατούν συσκευές που αναδεικνύουν την προσωπικότητα και το στυλ τους. Το HUAWEI nova 9 ταιριάζει απόλυτα στον καθένα, είτε στη μαύρη κλασική έκδοση του, είτε στην πιο νεανική starry blue απόχρωση με το matte φινίρισμα στην πλάτη του.

Αμφότερες οι εκδόσεις του HUAWEI nova 9 αποπνέουν κομψότητα και πολυτέλεια σε ένα πακέτο με μικρό πάχος και βάρος (7.7mm και 175gr αντίστοιχα) ούτως ώστε να κάθονται άνετα στο χέρι, να είναι εύκολες στη χρήση με άνετη πρόσβαση στα κουμπιά και σε όλο το εύρος της οθόνης, αλλά και να χωρούν σε τσάντες και τσέπες χωρίς κόπο.

Αν ένα δώρο κρίνεται επιτυχημένο από την πρώτη ματιά που θα ρίξει ο παραλήπτης του, τότε το HUAWEI nova 9 είναι δεδομένο πως θα φωτίσει το πρόσωπο αυτού που επιλέξατε αυτές τις γιορτές!

Gaming υψηλού επιπέδου

Ολοένα και περισσότεροι χρήστες στρέφονται στο smartphone τους για να περάσουν ευχάριστες ώρες παίζοντας video games, καθώς είναι σαφέστατα πιο εύκολο και άμεσο να παίξεις κορυφαία παιχνίδια απ’ οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι. Αυτή η εμπειρία προϋποθέτει, ωστόσο, ότι το smartphone σου προσφέρει τις δυνατότητες για μια απρόσκοπτη εμπειρία gaming χωρίς προβλήματα: οθόνη, επεξεργαστική ισχύ, σταθερότητα και αυτονομία!

Στο HUAWEI nova 9 θα απολαύσεις τα κορυφαία mobile games στην εντυπωσιακή οθόνη τεχνολογίας OLED μεγέθους 6.57’’ που καταλαμβάνει σχεδόν εξολοκλήρου την πρόσοψη με εξαίρεση τα ελάχιστα περιθώρια στις πλευρές και την διακριτική οπή για την εμπρόσθια selfie κάμερα. Το OLED panel αποτελεί εγγύηση για εξαιρετικά ζωντανά χρώματα και βαθύ μαύρο, ενώ η υποστήριξη υψηλού ρυθμού ανανέωσης εικόνας 120Hz και ο υψηλός ρυθμός απόκρισης στην αφή (300Hz) θα σου προσφέρουν απόλυτη ακρίβεια στις κινήσεις ακόμα και στα πιο ανταγωνιστικά games.

Η HUAWEI έχει βελτιστοποιήσει τη λειτουργία του hardware για πολύωρο gaming και φροντίζει να παραμένει σταθερή η απόδοση διατηρώντας τη θερμοκρασία του HUAWEI nova 9 σε χαμηλά επίπεδα με τη βοήθεια των μεμβρανών ψύξης VC Liquid Cooling & Graphene. Η βελτιστοποίηση δεν αφορά, όμως, μόνο την απόδοση της συσκευής κατά τη διάρκεια του gaming, αλλά και την ενεργειακή συμπεριφορά έτσι ώστε να μην αδειάζει η μπαταρία με γρήγορους ρυθμούς!

Σε περίπτωση, βέβαια, που ξεχαστείτε για ώρες επάνω στο αγαπημένο σας παιχνίδι και χρειαστεί όντως να φορτίσετε τη συσκευή σας, καλό θα είναι να γνωρίζετε πως μέσα σε μόλις 18 λεπτά μπορείτε να φτάσετε στο 60% της χωρητικότητας (100% σε 38 λεπτά) για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο χάριν στον φορτιστή HUAWEI SuperCharge 66W που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο.

Κορυφαίες φωτογραφικές δυνατότητες

Είτε θέλεις να απαθανατίσεις τις πιο σημαντικές στιγμές σου, είτε θέλεις να μοιραστείς στα κοινωνικά δίκτυα τις εμπειρίες σου, είτε να δημιουργήσεις περιεχόμενο για επαγγελματικούς σκοπούς (π.χ. vlogging), το HUAWEI nova 9 θα σε περάσει στο επόμενο επίπεδο της mobile φωτογραφίας.

Η πανίσχυρη εμπρόσθια selfie κάμερα 32MP προσφέρει τη δυνατότητα για λήψη 4K UHD video στα 30fps και μάλιστα με τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας, μια ιδανική συνθήκη για livestreaming και vlogging, καθώς και εξαιρετικές λήψεις των selfies σου. Επιπλέον, το Dual View Mode σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς την εμπρόσθια και την πίσω κάμερα ταυτόχρονα προκειμένου, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζεις κάμερα με το πάτημα ενός κουμπιού χωρίς να διακόπτεις τη λήψη του video!

Η πίσω κύρια κάμερα χαρακτηρίζεται από τον πανίσχυρο αισθητήρα 50MP RYYB Ultra Vision που απορροφά ακόμη περισσότερο φως για να διατηρεί ατόφιες τις λεπτομέρειες και ζωντανά τα χρώματα, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με τη βοήθεια των τεχνολογιών XD Fusion Engine και Ultra Vision HDR έχεις στα χέρια σου απόλυτη ελευθερία για να αποτυπώσεις εντυπωσιακά τοπία, πανοράματα, ολοζώντανα πορτραίτα και καλλιτεχνικές λήψεις στο κάδρο σου.

Μπες στον κόσμο του HUAWEI AppGallery

Το κατάστημα εφαρμογών HUAWEI AppGallery έχει αναπτυχθεί με ταχύτατους ρυθμούς τα τελευταία 2 χρόνια, βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση των κορυφαίων καταστημάτων εφαρμογών στον κόσμο και χρησιμοποιείται καθημερινά από 560 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Εμπλουτίζεται διαρκώς με δημοφιλείς εφαρμογές και, το κυριότερο, έχει ήδη γεμίσει με τις επίσημες εφαρμογές που χρειάζεται ένας χρήστης στην καθημερινότητα του, όπως για παράδειγμα αυτές των τραπεζών, των υπηρεσιών φαγητού, parking, supermarket κλπ.

Στην Ελλάδα, διαθέτει τις εφαρμογές όλων των κύριων καθημερινών δραστηριοτήτων, όπως για παράδειγμα τράπεζες, παρόχους κινητής τηλεφωνίας, αλυσίδες παραγγελίας φαγητού, διασκέδαση, και λειτουργίες με σύστημα πληρωμών, όπως το ”My Alpha Wallet”. Επίσης, στο κομμάτι των πληρωμών το AppGallery διαθέτει διεθνή εφαρμογές NFC πληρωμών και mobile banking, όπως την Curve και Revolut. Όσο η πλατφόρμα αναπτύσσεται, οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν τις εφαρμογές που δεν διατίθενται ακόμα μέσω AppGallery χρησιμοποιώντας το Petal Search, το οποίο διατίθεται μέσω του AppGallery και είναι απόλυτα ασφαλές για τον χρήστη, σέβεται την ιδιωτικότητά του και δεν εκθέτει τη συσκευή σε κακόβουλο λογισμικό. Τέλος, μια επίσκεψη στη σελίδα του AppsOnHMS θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Για γρήγορες και εύκολες αγορές επισκεφτείτε το huaweistore.gr

HUAWEI nova 9

  • Οθόνη 6.57’’ OLED FHD+ (2340 x 1080, 19.5:9, 120Hz, HDR10)
  • Επεξεργαστής octa-core Qualcomm Snapdragon 778G 4G (6nm)
  • Επεξεργαστής γραφικών Adreno 642L
  • Μνήμη RAM 8GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 128GB/256GB
  • Τετραπλή κάμερα 50MP RYYB F/1.9 PDAF + 8MP f/2.2 ultrawide + 2MP f/2.4 macro + 2MP f/2.4 depth
  • Εμπρόσθια κάμερα 32MP f/2.0
  • In-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • WiFi 6, dualSIM, Bluetooth 5.2, GPS, NFC, 4G LTE
  • Λειτουργικό σύστημα EMUI 12 (βασισμένο στο Android 11 χωρίς Google Mobile Services)
  • Μπαταρία 4300mAh με φορτιστή 66W (0-100% σε 38 λεπτά)
  • Υποδοχή USB Type-C
  • Διαστάσεις 160 x 73.7 x 7.8mm
  • Βάρος 175gr





Πηγή