Τι ισχύει με τα smartphones της HUAWEI και τις εφαρμογές της Google; Μύθοι και αλήθειες

111


Στα Huawei κινητά δεν μπορώ να βρω γνωστές εφαρμογές; Μεγάλος μύθος!

Μύθος,
γιατί τελικά γίνεται να τα έχω όλα και
με πολύ εύκολο τρόπο! YouTube, Gmail, Google Maps
και όχι μόνο!

Αποφάσισα λοιπόν να αγοράσω το τελευταίο μοντέλο της HUAWEI, το nova 10. Μιλάμε για ένα πολυεργαλείο! Πέρα από το design που εντυπωσιάζει ακόμη και τον πιο ψαγμένο χρήστη, πρόκειται για το πιο εξελιγμένο smartphone στον κλάδο του, με απίστευτες δυνατότητες, τις οποίες ευχαρίστως να αναλύσω παρακάτω.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά αυτό που με «έκαιγε» αρχικά ήταν να δω τι γίνεται με τις εφαρμογές της Google και γενικά με το AppGallery. Έκανα την έρευνά μου και διαπίστωσα πως όσα διάβασα και άκουσα, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Μύθοι και αλήθειες για τις εφαρμογές της Google στα HUAWEI smartphones

Προτού προχωρήσετε λοιπόν κι εσείς στην αγορά του νέου σας smartphone, καλό θα είναι να διαβάσετε όλα όσα ισχύουν και δεν ισχύουν για τα HUAWEI.

Μύθος: Ξέχνα Facebook, WhatsApp, Instagram, Viber και όλα τα συναφή
Αλήθεια: Μέγα λάθος! Το οικοσύστημα HMS της HUAWEI έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ, που μπορείς να βρεις όποια από τις παραπάνω εφαρμογές θέλεις στο AppGallery. Don’t worry λοιπόν, θα μπορείς να στέλνεις ή να ανεβάζεις στο Instagram σου εκείνη τη «θεϊκή» φωτογραφία που τράβηξες, κάνοντας τους φίλους σου να ζηλέψουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μύθος: Μην ψάχνεις να βρεις τις εφαρμογές των τραπεζών, δεν υπάρχουν
Αλήθεια: Έχεις μάθει να πληρώνεις όλους τους λογαριασμούς σου μέσω e-banking και φοβάσαι πως θα χάσεις αυτή τη δυνατότητα; Κι όμως, μπορείς να συνεχίσεις να ενημερώνεσαι για το υπόλοιπο του λογαριασμού σου, να κάνεις τις πληρωμές σου και ό,τι άλλο χρειαστείς μέσω των υπηρεσιών τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank) που είναι διαθέσιμες στο AppGallery.

Πέρα πάντως από αυτά, τα smartphones της HUAWEI περιλαμβάνουν και λειτουργίες με σύστημα πληρωμών, όπως το «My Alpha Wallet» ενώ στο AppGallery θα βρεις ακόμα και τις διεθνείς εφαρμογές NFC πληρωμών.

Η εφαρμογή Gspace
Η εφαρμογή Gspace

Μύθος: Πες «au revoir» σε YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive.
Αλήθεια: Επειδή αυτό το θέμα έχει προκαλέσει μεγάλη παραπληροφόρηση, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Μπαίνοντας στο AppGallery, υπάρχει μια 3rd party εφαρμογή που λέγεται Gspace (θα δεις ένα εικονίδιο με τέσσερα τετράγωνα σε κίτρινο, πράσινο, μπλε και κόκκινο χρώμα). Εάν λοιπόν την κάνεις download στο κινητό σου, θα εντυπωσιαστείς με τις λειτουργίες που σου παρέχει. Εφαρμογές και υπηρεσίες της Google όπως το YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive είναι πλέον διαθέσιμες στο κινητό HUAWEI σου. Και για όλα τα νέα κινητά η εφαρμογή δεν περιλαμβάνει διαφημίσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον Αλήθειες: Το AppGallery έχει πλέον 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, εκ των οποίων τα 45 εκατομμύρια μένουν στην Ευρώπη. Είναι τόσος μεγάλος ο αριθμός των διαθέσιμων app που μπορείς να πραγματοποιήσεις ακόμη και παραγγελίες φαγητό (π.χ. e-Food, BOX) ή να βρεις ταξί (Taxiplon).

Πειστήκατε
ή όχι ακόμα; Θέλετε κι άλλες αποδείξεις
γιατί τα νέα smartphone
της
HUAWEI
είναι
αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε τη
ζωή σας πιο εύκολη;

HUAWEI nova 10
HUAWEI nova 10

Τότε, το σημαντικότερο που έχω να αναφέρω είναι ότι τα νέα HUAWEI nova 10 & nova 10 Pro, τα οποία – θα τολμήσω να πω – φέρνουν την επανάσταση στον τομέα της φωτογραφίας. Χάρη στους υψηλής ποιότητας διπλούς φακούς μπροστινής κάμερας, θα τραβάτε τέτοιες φωτογραφίες που θα ζήλευαν ακόμη και οι επαγγελματίες φωτογράφοι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προσεγμένα και μελετημένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, διαθέτουν, μεταξύ άλλων, fFree Zoom για σταθερή και εξαιρετική ποιότητα εικόνας από οποιαδήποτε απόσταση, σύνθεση καρέ XD Fusion – ιδανική για κουνημένες φωτογραφίες, ενώ υποστηρίζει Instant Af με QPD – με λίγα λόγια για τέλεια αποτελέσματα σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό.

Επιχειρώντας
να καλύψει τις ανάγκες όλων των χρηστών,
η HUAWEI
δεν
άφησε απ’ έξω τους λάτρεις του gaming.
Η
σειρά HUAWEI
nova 10 διαθέτει το νέο Touch Turbo 2.0. Τι
σημαίνει αυτό; Μπορείτε απλά να κουνήσετε
το τηλέφωνο για να ενεργοποιήσετε
οποιαδήποτε αντίστοιχη βασική λειτουργία
για
μια τέλεια εμπειρία gaming.
Παράλληλα
είναι
εξοπλισμένη με Stereo Dual Speaking και το
εξαιρετικά ευρύ ηχητικό πεδίο Histen, έτσι
ώστε
να απολαμβάνεςται μια καθηλωτική
εμπειρία ήχου και βίντεο, είτε ακούτε
μουσική, είτε παρακολουθείτε
ταινίες είτε παίζετε
παιχνίδια.

Φυσικά, από ένα τέτοιο μοντέλο δεν θα μπορούσε να περιμένει κανείς κάτι καλύτερο από το τέλειο και στο θέμα του design. Πανάλαφρο (μόλις 191 γραμμάρια το HUAWEI nova 10 Pro και 168 το nova 10) διατίθεται σε απόχρωση Starry Silver και φυσικά σε Starry Black.

Η HUAWEI που είναι πάντα δίπλα στους πελάτες της πρωτοπορεί ξανά προκειμένου να κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη. Εμπιστευτείτε την και δε θα χάσετε!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το Huawei Community.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 





Πηγή