Το «έξυπνο» φωτιστικό που αναλαμβάνει να τα κάνει όλα μόνα του – Newsbeast

38


Η ένταση αλλά και η απόχρωση του ηλιακού φωτός παρουσιάζουν μεγάλη διακύμανση κατά τη διάρκεια της ημέρας, γεγονός που επηρεάζει όχι μόνο τη φωτιστική συνθήκη αλλά και τη διάθεσή μας.

Αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό επιστρατεύει, παρακολουθεί και χρησιμοποιεί υπέρ μας το «έξυπνο» φωτιστικό της Dyson, που ρυθμίζει καταλλήλως τις LED λυχνίες του για τη βέλτιστη κάθε φορά φωτιστική συνθήκη.

Το Dyson Lightcycle LED Lamp κάνει πολλά και διάφορα ακόμα, ανταποκρινόμενο όχι μόνο στις αντικειμενικές εξωτερικές συνθήκες του φυσικού φωτός, αλλά και στις υποκειμενικές ανάγκες του εκάστοτε χρήστη του.

Απαντά αποφασιστικά στις απαιτήσεις της ηλικίας, εκεί που τα γερασμένα μάτια χρειάζονται περισσότερο φως από τα νεότερα δηλαδή, αλλά και σε συγκεκριμένες δουλειές που θες κάθε φορά να κάνεις. Και ανοιγοκλείνει φυσικά μόνο του μέσω του αισθητήρα κίνησης που διαθέτει.

Όσο για το καινοτόμο σύστημα ψύξης των LED λαμπτήρων (Heat Pipe), είναι κατασκευασμένο να διαρκεί για δεκαετίες και δεκαετίες.

Αλλάζοντας τη θερμοκρασία του χρώματος και τη φωτεινότητα του φωτός που εκπέμπει καθ’ όλη τη διάρκειας της ημέρας, το Dyson Lightcycle εγγυάται τις ιδανικές συνθήκες για την εκάστοτε ώρα, το πλαίσιο χρήσης αλλά και την ηλικία των ματιών. Ένας 65χρονος χρειάζεται, για παράδειγμα, 4 φορές περισσότερο φως από έναν 20χρονο, κάτι που αναλαμβάνει να ρυθμίσει το φωτιστικό με βάση τις πληροφορίες ηλικίας των χρηστών που εισάγουμε στην εφαρμογή.

Διαθέσιμο σε έκδοση δαπέδου και γραφείου, το high-end φωτιστικό διαθέτει ακόμα και λειτουργίες προγραμματισμού, παρέχοντας κατάλληλες φωτιστικές συνθήκες πλήρως εναρμονισμένες με τις επιθυμίες μας όταν ξυπνάμε, για παράδειγμα, ή πριν πέσουμε για ύπνο.

Όσο για τη ρύθμισή του, γίνεται είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα, διαθέτοντας ακόμα και θύρα USB-C για τη φόρτιση των ηλεκτρονικών συσκευών.

Το καινοτόμο φωτιστικό γραφείου κοστίζει 530 ευρώ (599,99 δολάρια) και το δαπέδου 800 ευρώ (899,99 δολάρια).





Πηγή