Το βραβευμένο indie game έρχεται στα Netflix Games

19


Εκτός από πληθώρα ειδήσεων για ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, η εκδήλωση TUDUM έφερε και προσθήκες στα mobile games που προσφέρει δωρεάν η Netflix μέσα από την πλατφόρμα της για τους συνδρομητές της. Η εταιρεία μπορεί να μην βλέπει μεγάλη ανταπόκριση από τους χρήστες, αλλά δεν το βάζει κάτω και είναι αποφασισμένη να στηρίξει μέχρι τέλους το άνοιγμα της στον χώρο του gaming.

Η νέα προσθήκη είναι ένα σχετικά παλιό, αλλά ιδιαίτερα επιτυχημένο παιχνίδι που ίσως δώσει μια παραπάνω ώθηση στα Netflix Games. Πρόκειται για το Oxenfree της Night School Studio, το οποίο κυκλοφόρησε το 2016 και είναι ένα υπερφυσικό θρίλερ για μια παρέα φίλων που παρτάρουν σε ένα παλιό νησί του στρατού, ώσπου άθελα τους ανοίγουν μια πύλη που ξυπνά το μυστηριώδες παρελθόν του τόπου.

Το Oxenfree είχε λάβει διθυραμβικές αξιολογήσεις από gamers και κριτικούς, με αποτέλεσμα η Night School Studio να προχωρήσει στην ανάπτυξη του Oxenfree II: Lost Signals που το περιμένουμε πριν το τέλος του 2022. Από τη στιγμή που η Night School Studio έχει εξαγοραστεί από τη Netflix, δεν θα μας προκαλέσει εντύπωση αν και το δεύτερο επεισόδιο προστεθεί στα Netflix Games, είτε άμεσα με την κυκλοφορία του, είτε λίγο αργότερα.

https://www.youtube.com/watch?v=ZB1RCdBw1_8

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή