A Knives Out Mystery, νέο trailer για το sequel του Knives Out

14


Η Netflix δημοσίευσε ακόμη ένα clip από το επερχόμενο Glass Onion: A Knives Out Mystery, το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi) που αναμένεται στην πλατφόρμα στις 23 Δεκεμβρίου 2022.

Η ταινία μυστηρίου έχει προβληθεί ήδη στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο όπου και έλαβε πολύ καλές κριτικές, ενώ εξίσου θετικά είναι τα σχόλια στα Metacritic και Rotten Tomatoes από όσους είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν (βαθμολογίες 81 και 90 αντίστοιχα).

Στο Glass Onion: A Knives Out Mystery επιστρέφει ως πρωταγωνιστής ο Daniel Craig στον ρόλο του ντετέκτιβ Benoit Blanc, με νέες προσθήκες στο καστ τους Edward Norton, Dave Bautista, Kate Hudson, Kathryn Hahn, Jessica Henwick, Madelyn Cline, Leslie Odon Jr. και Janelle Monáe.

Για τον Edward Norton γνωρίζουμε ότι ενσαρκώνει έναν πολυσχιδή δισεκατομμυριούχο από τον χώρο της Τεχνολογίας που ονομάζεται Miles Bron, ο οποίος προσκαλεί τους φίλους του για διακοπές σε ένα ιδιωτικό Ελληνικό. Ένας από αυτούς βρίσκεται νεκρός και τότε αναλαμβάνει να λύσει την υπόθεση ο Benoit Blanc.

https://www.youtube.com/watch?v=NUrK35whbL4

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή