Το νέο παιχνίδι των θρύλων Ken και Roberta Williams!

10


Ken και Roberta Williams, δύο ονόματα που μπορεί να μην λένε και πολλά στους νεαρούς gamers, αλλά οι παλαιότεροι γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρόκειται για δύο “ιερά τέρατα” της βιομηχανίας του gaming που άφησαν το στίγμα τους με ορισμένα από τα κορυφαία adventure games όλων των εποχών.

Οι δύο δημιουργοί έγραψαν ιστορία με τη Sierra On-Line, η οποία μας έδωσε τίτλους όπως τα King’s Quest, Phantasmagoria, Leisure Suit Larry, Space Quest, Police Quest κ.ά., αλλά είναι “ανενεργοί” εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, όμως, για να βγουν από τη ναφθαλίνη και να πιάσουν το μαγικό ραβδάκι τους για ένα νέο video game!

Το παιχνίδι ονομάζεται The Secret και συμμετέχει στην ανάπτυξη του ο Marcus Maximus Mera ως 3D artist, ενώ έχει ήδη ανέβει online η επίσημη ιστοσελίδα του που μας δίνει ορισμένα στοιχεία από τα παρασκήνια. Το νέο video game αναπτύσσεται εδώ και τουλάχιστον 6 μήνες, με την πρώτη beta να είναι προγραμματισμένη για τον προσεχή Αύγουστο και την κυκλοφορία του να τοποθετείται κατά το Νοέμβριο της τρέχουσας χρονιάς.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με την υπόθεση και το είδος, αν και λογικά θα ανήκει στην κατηγορία των adventures που απογειώθηκε στα χέρια τους πριν από 30+ χρόνια. Υποσχέθηκαν, πάντως, ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δημοσιεύσουν screenshots και θα αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]



Πηγή