Το νέο Modern Warfare θα είναι το πιο προηγμένο που έχουμε δει ποτέ

29


Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων για το πρώτο τρίμηνο του 2022, η Activision Blizzard αναφέρθηκε στο φετινό Call of Duty επιβεβαιώνοντας και πάλι ότι θα δούμε το sequel του Modern Warfare που κυκλοφόρησε το 2019.

Η εταιρεία τόνισε πως το Modern Warfare είναι το πιο επιτυχημένο Call of Duty όλων των εποχών, ενώ για το sequel ισχυρίζεται πως θα προσφέρει την πιο αναβαθμισμένη εμπειρία gaming στην ιστορία της δημοφιλούς σειράς. Παρόλα αυτά, δεν έδωσε κάποιο στοιχείο για τα αποκαλυπτήρια και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Εξάλλου, η Activision Blizzard επισημαίνει ότι και το νέο Warzone χτίζεται από την αρχή παράλληλα με το νέο Modern Warfare, και υπόσχεται πως οι gamers θα δουν τρομερές καινοτομίες. Ούτε για αυτό υπάρχουν πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας, απλά γνωρίζουμε πως θα το δούμε αργότερα μέσα στη χρονιά.

Τέλος, η περίφημη εξαγορά από τη Microsoft έχει εγκριθεί από τα ΔΣ των δύο εταιρειών και αναμένεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή