Το νέο trailer μας προετοιμάζει για την μεγάλη μάχη των δύο dojo

12


Κυκλοφόρησε το άκρως αναμενόμενο trailer της τέταρτης σεζόν του Cobra Kai την οποία θα απολαύσουμε στο Netflix στις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Στην τέταρτη σεζόν της πολυαγαπημένης σειράς ο Daniel LaRusso (Ralph Macchio) συνεργάζεται με τον Johnny Lawrence (William Zabka) για το τελευταίο τουρνουά καράτε του All Valley. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν για ακόμη μια φορά, καθώς ο Terry Silver (Thomas Ian Griffith) επιστρέφει από το Karate Kid 3 για να ενώσει τις δυνάμεις του με τον σατανικό Kreese (Martin Kove). Οι δύο αντίπαλες πλευρές θα αγωνιστούν με τις ομάδες τους και όποιος χάσει στο 51ο Τουρνουά του All Valley θα αναγκαστεί να κρεμάσει τη στολή του.

Και τα 10 επεισόδια της τέταρτης σεζόν του Cobra Kai θα είναι διαθέσιμα στις 31 Δεκεμβρίου στο Netflix. Εκτός από όλους όσους αναφέρθηκαν παραπάνω, οι χαρακτήρες που επιστρέφουν στο καστ περιλαμβάνουν τους Miguel (Xolo Maridueña), Hawk (Jacob Bertrand), Demetri (Gianni DeCenzo), Amanda LaRusso (Courtney Henggeler), Carmen Diaz (Vanessa Rubio) και Kyler (Joe Seo).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή