Battlegrounds, γίνεται free-to-play από τις 12 Ιανουαρίου 2022!

15


Σε μια μάλλον αναμενόμενη κίνηση προχώρησε η Krafton, καθώς ανακοίνωσε στην εκδήλωση The Game Awards 2021 πως το PUBG: Battlegrounds θα μετατραπεί σε free-to-play τίτλο από τις 12 Ιανουαρίου 2022.

Προκειμένου να είναι δίκαιη και να ανταμείψει όσους πλήρωσαν για το PUBG: Battlegrounds τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια και μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2022, η εταιρεία αναφέρει ότι όλοι θα λάβουν αυτόματα το Special Commemorative Pack. Επίσης, οι gamers σε Xbox και PlayStation δεν θα χρειάζεται να διαθέτουν συνδρομή Xbox Live ή PS Plus για να παίξουν.

Από τις 12 Ιανουαρίου 2022 θα λανσαριστεί και το πακέτο BATTLEGROUNDS Plus που θα μπορεί να αγοράσει όποιος gamer επιθυμεί με €12.99 για να ξεκλειδώσει τα ranked mode, career και medal tab, + 100% Survival Mastery Boost, Custom Match mode και διάφορα αποκλειστικά διακοσμητικά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή