Το τραγούδι με τις περισσότερες προβολές στο YouTube σε 24 ώρες – Newsbeast

17


Εάν κάποιος κάνει μια αναζήτηση στο Despacito του Luis Fonsi στη συνεργασία του με τον Daddy Yankee, οι παραπάνω από 6.115.271.000 προβολές δείχνουν τόσο ότι ο πλανήτης… διψάει για μουσική όσο και το γεγονός πως τέτοια νούμερα δύσκολα μπορεί να τα πλησιάσει κανείς.

Ωστόσο, αυτό που κατάφερε το συγκρότημα από τη Νότια Κορέα, Blackpink, έχει να το ζηλεύει και το τραγούδι που κάνει τους πάντες να αρχίζουν τον χορό από τους πρώτες νότες του. Κατάφερε, λοιπόν, να σπάσει ρεκόρ, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες προβολές στο YouTube στην πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στην πλατφόρμα.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Kill This Love» είχε 56,7 εκατομμύρια προβολές το πρώτο 24ωρο, ενώ έφτασε το 100.000.000 σε λιγότερο από τρεις ημέρες. Αυτήν τη στιγμή έχει πάνω από 130 εκατομμύρια θεάσεις και περισσότερα από 1.000.000 σχόλια.

Όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του YouΤube, το «Kill This Love» είναι το πρώτο βίντεο-κλιπ που έφτασε σε αυτό το νούμερο προβολών τόσο σύντομα. Ακόμη και το «Thank u, next» της Ariana Grande υστέρησε, καθώς είχε 55,4 εκατομμύρια προβολές στο πρώτο 24ωρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Forbes, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκρότημα από τη Νότια Κορέα γίνεται κάτοχος ρεκόρ. Το προηγούμενο τραγούδι τους «DDU-DU DDU-DU» σκαρφάλωσε στα chart και κέρδισε και αυτό τους χρήστες του YouTube σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με το Forbes, επίσης, η πρώτη δεκάδα έχει ως εξής:

  1. Blackpink – Kill This Love M/V – 56, 7 εκατομμύρια
  2. Ariana Grande – thank u, next – 55,4 εκατομμύρια
  3. BTS (방탄소년단) – Idol Official MV – 45,9 εκατομμύρια
  4. Taylor Swift – Look What You Made Me Do – 43,2 εκατομμύρια
  5. Eminem – Killshot – 38,1 εκατομμύρια
  6. Blackpink – ‘뚜두뚜두 (DDU-DU DDU-DU) M/V – 36,2 εκατομμύρια
  7. PSY – Gentleman M/V – 36 εκατομμύρια
  8. BTS (방탄소년단) – Fake Love Official MV – 35,9 εκατομμύρια
  9. Twice – Yes or Yes M/V – 31,4 εκατομμύρια
  10. Nicky Jam x J. Balvin – X (EQUIS) Video Official, Prod. AfroBros & Jeon – 29,7 εκατομμύρια





Πηγή