Το all-around laptop που αναζητούσες αυτές τις γιορτές

13


Με την εξέλιξη της τεχνολογίας να καλπάζει σε ταχύτατους ρυθμούς, η αναζήτηση του χρησιμότερου και ιδανικότερου laptop αποτελεί μια από πιο δύσκολες διαδικασίες. Ουδείς δεν συμβιβάζεται πλέον με κοινότυπα χαρακτηριστικά, καθώς όλοι ψάχνουν το τρίπτυχο της κομψότητας, της καινοτομίας και της καθηλωτικής εμπειρίας.

Η επιβολή μιας διαφορετικής καθημερινότητας λόγω της πανδημίας της νόσου Covid-19 και των αλλεπάλληλων μεταλλάξεων της άλλαξε τις συνήθειες της κοινωνίας και πλέον όλοι βρίσκουμε τους εαυτούς μας να περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας μπροστά από μια οθόνη, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για ψυχαγωγικούς.

Συνεπώς, οι απαιτήσεις από την απόκτηση ενός laptop προϋποθέτουν αφενός τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες, αφετέρου την καλύτερη εμπειρία που θα συμβάλλει στην ευζωία του κατόχου του.

Αντιλαμβανόμενη ότι δεν διαθέτετε τον χρόνο που χρειάζεται για την εύρεση ενός laptop που πληροί όλα τα επιθυμητά χαρακτηριστικά λόγω του ανερχόμενου Χριστουγεννιάτικου πνεύματος, η HUAWEI προσθέτει στη σειρά MateBook το νέο MateBook 14s, το οποίο συνδυάζει την κομψή σχεδίαση, τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και μια έξυπνη εμπειρία – καθιστώντας το ως τον ιδανικό συνοδοιπόρο.

HUAWEI MateBook 14s: Διατεθειμένο να σας ακολουθεί πάντα και παντού!

To HUAWEI MateBook 14s ξεκλειδώνει νέα μονοπάτια για εσάς με τη λεπτεπίλεπτη σχεδίαση του. Είναι ελαφρύ και κομψά σχεδιασμένο, προκειμένου να είστε σε θέση να το έχετε πάντα και παντού μαζί σας, είτε επιθυμείτε να εργαστείτε εξ αποστάσεως στην πιο cozy καφετέρια που έχετε ανακαλύψει, είτε να παρακολουθήσετε το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας ή της χαλάρωσης σας πριν να πέσετε στην αγκαλιά του Μορφέα.

Καινοτόμα τεχνολογικά χαρακτηριστικά για ένα αναβαθμισμένο επίπεδο εμπειρίας χρήσης

Εάν ανήκετε στην πολυσυζητημένη κοινότητα του Work From Home, τότε το HUAWEI MateBook 14s προσφέρει όλα τα απαραίτητα καινοτόμα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που θα αναδείξουν την ποιότητα της δουλειάς σας. Καταρχάς, η οθόνη 14,2 ιντσών θα σας επιτρέψει να βιώσετε τη βέλτιστη εμπειρία εργασίας, καθώς υποστηρίζει refresh rate έως 90Ηz για ομαλή περιήγηση και διαθέτει επίσης υποστήριξη πολλαπλής αφής 10 σημείων. Επομένως, θα είστε σε θέση να πραγματοποιείτε ταυτόχρονα πολλαπλές λειτουργίες, δίχως να σκοτίζεστε εάν θα προλάβετε.

Παράλληλα, το HUAWEI MateBook 14s παρέχει διπλή προστασία ματιών με τις πιστοποιήσεις TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) και Flicker Free, οι οποίες ελαττώνουν την κόπωση των ματιών σας, προστατεύοντας σας.

Μάλιστα, σε περίπτωση που βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο με χαμηλής ποιότητας φωτισμό και προκύψει ένα απρόσμενο και πολύ επείγον zoom call, τότε το νέο laptop της HUAWEI θα αντιληφθεί τα μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα φώτα με τον ενσωματωμένο αισθητήρα φωτός του και θα ρυθμίσει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης.

Πρωτόγνωρη gaming εμπειρία με το HUAWEI MateBook 14s!

Η HUAWEI αποφάσισε να μην παραμελήσει τους φανατικούς gamers και προνόησε να συμπεριλάβει στο νέο MateBook 14s προηγμένα χαρακτηριστικά για να τους προσφέρει την απολαυστικότερη gaming εμπειρία.

Το HUAWEI MateBook 14s διαθέτει οθόνη FullView, σήμα-κατατεθέν της σειράς MateBook, με τέσσερα στενά bezels και εμπρόσθια κάμερα. Η υψηλή αναλογία οθόνης-συσκευής στα 90% χαρίζει συναρπαστική οπτική εμπειρία, ενώ το aspect ratio στα 3:2 επιτρέπει στην οθόνη να εμφανίζει περισσότερο περιεχόμενο σε κάθετη διάταξη. Υποστηρίζοντας ευρεία γκάμα χρωμάτων 100% sRGB, η οθόνη μπορεί να αποδώσει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα παραδίδοντας ζωντανές εικόνες και ομαλές μεταβάσεις.

MateBook 14s στο smartphone, το tablet και σε όλες τις οθόνες σας!

Μία από τις χρησιμότερες δυνατότητες σε ένα laptop είναι αδιαμφισβήτητα η παροχή της συνδεσιμότητας πολλαπλών συσκευών. Εάν, δηλαδή, ετοιμάζετε μια σημαντική παρουσίαση για τη δουλειά σας και μπορείτε να συνδέσετε το laptop σας είτε με το smartphone, το tablet ή με οποιαδήποτε οθόνη έχετε στην οικία σας, το άρτιο αποτέλεσμα της παρουσίασης σας είναι αναπόφευκτο!

Η HUAWEI φρόντισε με ένα απλό πάτημα να συνδέετε το laptop με το smartphone σας και αυτομάτως θα προβάλλεται το περιβάλλον εργασίας του κινητού στην οθόνη του φορητού υπολογιστή σας. Βέβαια, μπορείτε επίσης να απελευθερώσετε το δημιουργικό πνεύμα σας, συνδέοντας το MateBook 14s με ένα tablet και να το χρησιμοποιήσετε ως έναν ψηφιακό καμβά. Ένας ιδανικός συνδυασμός για την απόλυτη τεχνολογική εμπειρία είναι η συνδεσιμότητα μεταξύ του νέου HUAWEI MateBook 14s με όλα τα νέα smartphones, tablets αλλά και αξεσουάρ της εταιρείας όπως για παράδειγμα το νέο smartphone HUAWEI nova 9. Οι δύο συσκευές, καθώς διαθέτουν τα πιο προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, μπορούν να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα για να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος σε συνδέσεις μέσω καλωδίων ή άλλων εξαρτημάτων.

Τέλος, το HUAWEI MateBook 14s συνδέεται με ακουστικά, προσφέροντας σας μια συγκλονιστική εμπειρία ακρόασης!

Το προϊόν είναι διαθέσιμο μέσα από το επίσημο δίκτυο πώλησης της εταιρείας. Ακόμα, για εύκολες και γρήγορες αγορές μπορείτε να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr





Πηγή