Το iefimerida και στο Viber -Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση δωρεάν στο κινητό σας

6


Το iefimerida.gr και στο Viber! Από σήμερα παρέχει πλέον ενημέρωση για όλες τις σημαντικές εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο και μέσα από την κορυφαία social εφαρμογή.

Πολιτική, οικονομία, εκλογές, διεθνείς ειδήσεις, αθλητικά, lifestyle, viral και άλλα… Όλοι αυτοί είναι οι λόγοι που εκατομμύρια χρηστών επισκέπτονται καθημερινά το iefimerida.gr για να ενημερώνονται έγκυρα και έγκαιρα για όσα συμβαίνουν, με πλήρη κάλυψη των γεγονότων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα μαζί με το site, αλλά και όλες τις social εφαρμογές στις οποίες βρισκόμαστε, έρχεται η κορυφαία chat εφαρμογή, το Viber! Το iefimerida ενώνει τις δυνάμεις του με την αγαπημένη εφαρμογή social που βρίσκεται στα κινητά τηλέφωνα του 90% των Ελλήνων και έχει «κερδίσει» εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο.

Δωρεάν στο κινητό σου τα breaking news

Πλέον υπάρχει το κανάλι του iefimerida και στο Viber, όπου μπορείς να γίνεις μέλος -φυσικά εντελώς δωρεάν- και να ενημερώνεσαι για όλα τα σημαντικά breaking news, καθώς και για τις σημαντικές πολιτικές εξελίξεις της ημέρας. Ο «αφρός» της επικαιρότητας έρχεται στο chat, το οποίο είναι σε σίγαση. Εμείς στέλνουμε τα νέα κι εσύ μπορείς να τα βρεις στο γκρουπ των μελών ανά πάσα στιγμή.

Πώς γίνεσαι μέλος; Πολύ απλά. Μέσα από το παρακάτω link κάνεις εγγραφή και βρίσκεσαι μέσα στο κανάλι του iefimerida στην εφαρμογή. Τα υπόλοιπα… τα αναλαμβάνει η ομάδα σύνταξης και social media του iefimerida, που πλέον «παίζει» παντού.

Πάτησε ΕΔΩ για να κάνεις εγγραφή στο κανάλι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή