Το laptop που σου λύνει τα χέρια ακόμη και στις διακοπές

26


Για κάποιους οι διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που μετράνε μέρες. Κι άλλοι που αποφάσισαν να μεταφέρουν το γραφείο τους στο εξοχικό τους.

Εγώ πάλι έχω καταφέρει να συνδυάσω και τα τρία. Λίγο διακοπές και πολλή δουλειά. Αλλά τουλάχιστον, δεν είμαι κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους ενός γραφείου, με ανοιχτές 15 καρτέλες στον υπολογιστή μου, σβήνοντας αργά και βασανιστικά στο ημερολόγιο δίπλα μου, μία – μία τις ημέρες μέχρι την πολυπόθητη άδεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εργασία και στις διακοπές;

Ανήκω στους τυχερούς που μπορούν να εργάζονται από το σπίτι τους. Όπου κι αν είναι αυτό. Και για μένα, αυτή την περίοδο, το «γραφείο» μου, έχει μεταφερθεί στο εξοχικό μου. Με θέα τον κήπο με το γκαζόν, κάτω από την πέργκολα με ένα αεράκι να με δροσίζει και να παρασύρει τις σημειώσεις μου αλλά σε απόσταση αναπνοής (εντάξει, τα 200 μέτρα δεν είναι πολλά) από την παραλία.

Βέβαια, μπορεί κάποιοι να αναρωτιούνται πώς γίνεται να δουλεύεις από το εξοχικό; Η απάντηση είναι απλή: Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας καλός υπολογιστής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι εννοώ; Ένα laptop (φυσικά) που θα μπορείς να το μεταφέρεις όπου θέλεις και θα σου παρέχει όλα όσα και ο υπολογιστής στο γραφείο σου (και ίσως ακόμη περισσότερα).

Το απόλυτο εργαλείο για να συνδυάσεις διακοπές και δουλειά

Εξηγώντας πιο αναλυτικά, χρειάζεσαι ένα laptop που θα τρέχει με μεγάλες ταχύτητες, δε θα σε «προδώσει» εάν έχεις ανοιχτά 5-6 παράθυρα, δε θα σε κουράζει στη χρήση (ούτε στα μάτια), θα είναι ελαφρύ και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για διασκέδαση και χαλάρωση (μία ταινία, βρε αδερφέ δε θα παρακολουθήσεις;). Υπάρχει πράγματι υπολογιστής που να καλύπτει όλα αυτά τα κριτήρια; Ναι, υπάρχει κι εγώ πέτυχα διάνα! Σας έχω εξάψει την περιέργεια;

Καταρχάς, το laptop μου είναι πανάλαφρο. Ζυγίζει μόλις 1,7 κιλά και μπορώ να το μεταφέρω ακόμη και στην τσάντα μου εάν χρειάζεται να πάω κάπου. Έχει μια τεράστια οθόνη 16 ιντσών (δε συνηθίζεται σε laptop) που δεν κουράζει καθόλου τα μάτια μου (όχι μόνο γιατί είναι μεγάλη, αλλά και γιατί τα χρώματα των εικόνων αναπαράγονται με ακρίβεια).

Περνώντας σε πιο πρακτικά πράγματα, είναι ταχύτατος και όταν λέω ταχύτατος, εννοώ turbo! Μπορώ να κάνω πολλαπλές εργασίες, να έχω ανοιχτές πολλές ιστοσελίδες και να μην με προδώσει ούτε δευτερόλεπτο. Τι κι αν πρέπει να κάνω μια ανάλυση δεδομένων ή να ετοιμάσω μια παρουσίαση Powerpoint. Δεν κολλάει, δεν αργεί! Μιλάμε, δεν παίζεται.
Ααα, όσο για το Wi-Fi σήμα (το εξοχικό μου δε φημίζεται για την καλή ποιότητα σήματος), με εξέπληξε ευχάριστα καθώς δεν αντιμετώπισα ούτε ένα πρόβλημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να μην σχολιάσω το γεγονός πως κανείς δεν πήρε χαμπάρι ότι βρισκόμουν στο εξοχικό μου. Παρόλο που έπρεπε να κάνω και τηλεδιάσκεψη με τους συναδέρφους μου. Πώς το κατάφερα; Το laptop μου έχει τη δυνατότητα ενός εικονικού background της κάμερας, που σου επιτρέπει να δημιουργείς το απόρρητο του προσωπικού σου χώρου. Όσο για τον ήχο και την κάμερα, κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει τίποτα. Χάρη στη λειτουργία απομόνωσης ήχου, ούτε οι φωνές των παιδιών ακούγονταν από πίσω, ούτε και το ελαφρύ κυματάκι, όταν πήρα το laptop στην παραλία για να δουλέψω απολαμβάνοντας τον καφέ μου.

Φυσικά, το συγκεκριμένο laptop δεν είναι μόνο η τέλεια επιλογή για την δουλειά. Είναι το ιδανικό εργαλείο για να απολαύσεις μια ταινία, τόσο χάρη στη μεγάλη οθόνη που διαθέτει, όσο και στην εκπληκτική ανάλυση των χρωμάτων που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μια καλή τηλεόραση (μην σου πω πως είναι και καλύτερο).

Το «υβριδικό γραφείο» της HUAWEI

Θα αναρωτιέστε, φυσικά, σε ποιο laptop αναφέρομαι. Θα σας δώσω ένα ακόμη στοιχείο. Ποια εταιρεία θα μπορούσε να ερευνήσει τις ανάγκες των καταναλωτών για την νέα εποχή της εξ’ αποστάσεως εργασίας και μελέτης, ώστε να προσφέρει στον καταναλωτή την καλύτερη επιλογή;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναμφίβολα η HUAWEI, η οποία παρουσιάζει το νέο HUAWEI MateBook D 16, έναν ελαφρύ φορητό υπολογιστή με οθόνη 16 ιντσών. Μπορεί τα προϊόντα της σειράς MateBook να είναι εξαιρετικά, όμως αυτή τη φορά, πάει ένα βήμα πιο πέρα, ανεβάζοντας κι άλλο τον πήχη, με την ολοκαίνουργια οθόνη HUAWEI FullView που εξασφαλίζει άνεση στα μάτια, τον ισχυρό επεξεργαστή 12ης γενιάς Intel® Core™ H-Series υψηλής απόδοσης, το ελαφρύ μεταλλικό σώμα, καθώς και τις απεριόριστες δυνατότητες σύνδεσης και συνεργασίας μεταξύ πολλαπλών συσκευών.

Το νέο HUAWEI Matebook σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πολύωρη χρήση, με τέλεια προστασία στα μάτια καθώς Διαθέτει μια όμορφη και καθηλωτική οθόνη FullView 16 ιντσών με αναλογία οθόνης προς σώμα 90% και αναλογία διαστάσεων 16:10, επιτρέποντάς σας να είστε πιο παραγωγικοί όταν εργάζεστε με ιστοσελίδες, γραφήματα, δεδομένα και γραπτά έγγραφα.

Ένα επιπλέον θετικό στοιχείο είναι η προστασία των ματιών σας χάρη στην πιστοποίηση TÜV Rheinland Low Blue Light. Τι σημαίνει αυτό; Τα χρώματα των εικόνων αναπαράγονται με ακρίβεια, χωρίς να οδηγούν σε κίτρινο γύψο. Επιπλέον, η οθόνη υιοθετεί DC dimming για να βοηθήσει να ανακουφίσετε την κόπωση των ματιών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για την «καρδιά» του μηχανήματος, το HUAWEI MateBook D 16 τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή 12ης γενιάς Intel® Core™ H- Series Processor που εξασφαλίζει υψηλές αποδόσεις σε πολλαπλές εργασίες και πολύπλοκες χρήσεις, όπως ανάλυση δεδομένων, συλλογή κώδικα, άνοιγμα πολλαπλών ιστοσελίδων, γραφημάτων ή PowerPoints.

Να πω κι άλλα; Θα γράφετε, θα γράφετε και δε θα καταλαβαίνετε τίποτα από κούραση. Κι αυτό χάρη στη διαδρομή πλήκτρων 1,5 mm και αίσθηση πληκτρολογίου, η οποία είναι εμπνευσμένη από διαστημικούς ανιχνευτές. Το νέο ατομικό αριθμητικό πληκτρολόγιο σας επιτρέπει να εργάζεστε με γραφήματα, δεδομένα και έγγραφα πιο αποτελεσματικά, ενώ τα φυσικά πλήκτρα συντόμευσης σας επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συχνά για υψηλότερη παραγωγικότητα.

Στα επιπλέον χαρακτηριστικό του, που κάλλιστα του δίνουν τον όρο «υβριδικό γραφείο», είναι η λύση Smart Conference, η δυνατότητα δημιουργίας ενός χώρου συσκέψεων, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε, με τη λύση Smart Conference, η οποία διαθέτει ήχο και κάμερα, με την ποιότητα και της έξυπνες λειτουργίες AI. Και κατά τη διάρκειας αυτής της βιντεοκλήσης, το FollowCam της κάμερας AI προσαρμόζει την οθόνη σε πραγματικό χρόνο για να διατηρεί το ηχείο στο κέντρο της λήψης, με αποτέλεσμα να μη χάνεται καμία λέξη του ομιλητή, ακόμα κι αν αυτός κινείται. Παράλληλα, με την λειτουργία Eye Contact, αντί να νομίζει ο συνομιλητής σας ότι κοιτάζετε την κάμερα, θα δείχνει σαν να κοιτάζετε αυτόν.

Φυσικά, όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα της HUAWEI, το νέο MateBook D 16 μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με το τηλέφωνό σας- για να πάρετε κάποιο έγγραφο ή αρχείο που πιθανόν χρειάζεστε- ή με το tablet σας, ακόμη και με μια οθόνη HUAWEI MateView, με ένα απλό drag n drop.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχετε ακόμη ενδοιασμούς; Το HUAWEI MateBook D 16 είναι η τέλεια συσκευή για την εποχή του «υβριδικού γραφείου». Όπου κι αν είστε. Στο σπίτι, το γραφείο, την παραλία ή το εξοχικό (όπως εγώ, παρέα με ένα δροσιστικό μοχίτο)!

Να σημειωθεί πως το HUAWEI MateBook D 16 συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ», όπως και δεκάδες διαθέσιμα μοντέλα laptop και tablet της HUAWEI. Η HUAWEI προσφέρει στους δικαιούχους, τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία πλούσια γκάμα laptop και tablets που διαθέτει στην Ελλάδα, βρίσκοντας αυτό που τους ταιριάζει».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή