Το Peanuts επιστρέφει στο Apple TV+ στις 10 Δεκεμβρίου 2021

5


Η υπηρεσία Apple TV+ κυκλοφόρησε ένα trailer για το ειδικό αφιέρωμα Peanuts, For Auld Lang Syne, που θα ξεκινήσει να μεταδίδεται από τις 10 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για το πρώτο Peanuts που θα μεταδώσει η Apple TV+ σε μία συμφωνία της Apple με τις εταιρείες παραγωγής WildBrain, Peanuts WorldWide και Lee Mendelson Film Productions.

Η Apple όμως δεν σταματάει εκεί, καθώς θέλει να διεισδύσει ακόμη περισσότερο στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Από τις αρχές του Δεκεμβρίου θα προστεθεί πλούσιο Χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο στην υπηρεσία Apple TV+.

Στις 3 Δεκεμβρίου θα δούμε ένα επεισόδιο από το Get Rolling with Otis με τίτλο A Winter’s Cow Tale. Η σειρά κινούμενων σχεδίων βασίζεται στα δημοφιλή βιβλία της Loren Long – τα οποία έχουν αναδείξει ως best seller οι New York Times.

Την ίδια ημερομηνία θα κάνει πρεμιέρα ένα επεισόδιο του Stillwater με τίτλο The Way Home. Αυτή η σειρά βασίζεται στη σειρά βιβλίων Scholastic Zen Shorts του Jon J Muth με παραγωγή από τις Gaumont και Scholastic Entertainment.

Μια εβδομάδα αργότερα, οι συνδρομητές θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το It’s Christmastime Again, Charlie Brown που δημιουργήθηκε και γράφτηκε από τον δημιουργό του Peanuts, Charles Schultz.

Παράλληλα, στην υπηρεσία Apple TV+ είναι ήδη διαθέσιμο το κλασικό A Charlie Brown Christmas. Ο Charlie Brown, αναστατωμένος για το πόσο εμπορική έχει γίνει η σεζόν, αναζητά το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων ενώ σκηνοθετεί το γιορτινό θεατρικό έργο της συμμορίας.

Υπενθυμίζεται ότι το Apple TV+ παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για μια εβδομάδα και μετά η συνδρομή κοστίζει 4,99$ μηνιαίως.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή