Apple Music Awards με μεγάλο νικητή τον The Weeknd

13


Η Apple ανακοίνωσε τους νικητές των Apple Music Awards όπου διακρίνονται οι καλύτεροι καλλιτέχνες του 2021 και η επιρροή που ασκούν στην παγκόσμια κουλτούρα.

Τα βραβεία της Apple τιμούν επιτεύγματα στον χώρο της μουσικής σε 5 διαφορετικές κατηγορίες και οι νικητές αναδεικνύονται μέσω μιας διαδικασίας που έχει ορίσει η υπηρεσία Apple Music και βασικός παράγοντα αποτελεί τι έχουν ακούσει όλοι οι χρήστες περισσότερο παγκοσμίως.

Η Apple ανακήρυξε τον The Weeknd ως Global Artist of the Year και την Olivia Rodrigo ως Breakthrough Artist of the Year. Η Rodrigo κέρδισε επίσης το βραβείο Album of the Year για το άλμπουμ, SOUR και το Single of the Year για το Drivers License. Το βραβείο Songwriter of the Year απονεμήθηκε στην H.E.R. για το R&B άλμπουμ της Back of My Mind.

Φέτος, τα Apple Music Awards εισάγουν μια νέα κατηγορία βραβείων για τον Regional Artist of the Year, αναγνωρίζοντας καλλιτέχνες από πέντε χώρες: Αφρική, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία και Ρωσία.

Ο εορτασμός των βραβείων Apple Music‌ ξεκινά την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 με συνεντεύξεις, πρωτότυπο περιεχόμενο και πολλά άλλα στην υπηρεσία Apple Music και την εφαρμογή Apple TV.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Apple]





Πηγή