Το Sea of Thieves θα κυκλοφορήσει και για το PlayStation τον Απρίλιο

0


Το Sea of Thieves θα κυκλοφορήσει στο PS5 τον Απρίλιο, φέρνοντας την αγαπημένη πειρατική περιπέτεια σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα. Μετά την ανακοίνωση ότι τέσσερις τίτλοι του Xbox θα κυκλοφορήσουν σε άλλες πλατφόρμες, επιβεβαιώνεται ότι το Sea of Thieves είναι ένας από αυτούς, ενώ ήδη γνωρίζουμε το ίδιο και για το Hi-Fi Rush.

Η έκδοση PS5 του Sea of Thieves, που θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου, θα υποστηρίζει crossplay. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίζετε ελεύθερα με gamers σε όλες τις πλατφόρμες αντί να περιορίζεστε μόνο σε αυτές του PS5. Αυτό σηματοδοτεί επίσης το πρώτο παιχνίδι της Rare που κυκλοφορεί στο PS5.

Στο βίντεο ανακοίνωσης, ο creative director Mike Chapman δήλωσε:

Κάτι που πάντα μας ενδιέφερε είναι η ιδέα ότι πρέπει να καταργήσουμε τους φραγμούς που εμποδίζουν τους παίκτες να παίζουν μαζί. Η δυνατότητα να φέρουμε αυτό το παιχνίδι σε ένα εντελώς νέο κοινό, είναι μνημειώδης, είναι μια σουρεαλιστική στιγμή για εμάς.

Ο Joe Neate, εκτελεστικός παραγωγός του παιχνιδιού, δήλωσε επίσης:

Το Sea of Thieves ήταν πάντα αυτός ο κοινός κόσμος όπου οι ιστορίες σας εμπλουτίζονται από την ποικιλία των ατόμων που μπορείτε να συναντήσετε, και έτσι το γεγονός ότι είμαστε σε θέση να το ανοίξουμε σε τόσο περισσότερους gamers σημαίνει ότι οι αναμνήσεις και τα πράγματα που θα συμβούν στις θάλασσες θα είναι πολύ πιο πλούσια.



Πηγή