Φέρνει μόνιμη ενεργοποίηση της αυτοκαταστροφής μηνυμάτων

5


H messaging εφαρμογή Signal έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο της την ιδιωτικότητα των χρηστών της, προκειμένου να διακριθεί ως η ειδοποιός διαφορά της από τις υπόλοιπες ανταγωνιστικές πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων. Το Signal προσέφερε εδώ και καιρό την αυτόματη διαγραφή των μηνυμάτων των χρηστών και πλέον προχώρησε με νέες αλλαγές προς τη μέγιστη διευκόλυνση τους.

Προηγουμένως, οι χρήστες έπρεπε χειροκίνητα να ορίσουν την αυτόματη διαγραφή των μηνυμάτων τους, εάν το επιθυμούσαν. Με τη νέα αλλαγή στις ρυθμίσεις, η αυτόματη διαγραφή θα είναι πλέον προκαθορισμένη λειτουργία.

Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν τώρα να έχουν τον πλήρη έλεγχο της διάρκειας των μηνυμάτων τους, καθορίζοντας τον χρόνο λήξης, ο οποίος μπορεί να κυμαίνεται από δευτερόλεπτα έως και ημέρες.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι παρά τις έντονες προσπάθειες της messaging πλατφόρμας να προστατέψει εναγωνίως την ιδιωτικότητα των συνομιλιών των χρηστών της, ένα screenshot εξακολουθεί να διακινδυνεύει την ασφάλεια τους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Signal]





Πηγή