Φέτος τις γιορτές κάντε δώρο στον εαυτό σας το πιο «έξυπνο» πολυεργαλείο, το MatePad 11 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

34


Ψάχνεις ακόμη δώρα της τελευταίας στιγμής; Για φίλους ή ανίψια και έχεις στερέψει από ιδέες; Η λύση ακούει στο όνομα HUAWEI MatePad 11.

Προσπαθούσες εδώ και καιρό να βρεις ένα δώρο για τον γιο σου ή τον ανιψιό σου που είναι στο πανεπιστήμιο αλλά δεν μπορούσες να σκεφτείς τι θα ήταν αυτό που θα τον ικανοποιούσε. Ή μπορεί και να αναζητούσες ένα δώρο για τον εαυτό σου, γιατί το αξίζεις. Ήρθε λοιπόν, η ώρα για το δώρο που θα λατρέψουν τόσο οι άλλοι όσο και εσύ ο ίδιος και θα σε κάνει να αναρωτηθείς τι έκανες τόσο καιρό χωρίς αυτό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για το MatePad 11, ένα «έξυπνο» πολυεργαλείο που ξεπερνά τα στενά όρια ενός ακόμη tablet. Μοιάζει και λειτουργεί πραγματικά σαν ένα μίνι laptop το οποίο μπορείτε να μεταφέρετε διαρκώς μαζί σας για να κάνετε τη δουλειά σας ή αν είστε σε διακοπές, να χαλαρώσετε παίζοντας κάποιο παιχνίδι ή παρακολουθώντας μία ταινία.

Γιατί το MatePad 11 είναι η τέλεια επιλογή δώρου

Γιατί όμως να επιλέξεις το HUAWEI MatePad 11 για δώρο και όχι κάποιο άλλο tablet της κατηγορίας του; Κυρίως γιατί χάρη στο HarmonyOS, διαθέτει ολοκαίνουριες λειτουργίες, όπως μια επιφάνεια εργασίας πιο οργανωμένη από ποτέ – δεν θα σπαταλάς πλέον τον χρόνο σου ψάχνοντας αυτό που ζητάς, ούτε κάνοντας περιττές κινήσεις για μια δουλειά που θα σου πάρει μόλις λίγα λεπτά. Συγκεκριμένα, το νέο Bottom Dock δείχνει τις πιο συχνά αλλά και πρόσφατα χρησιμοποιούμενες εφαρμογές, προκειμένου να μπορείς να βρεις εύκολα τις εφαρμογές χωρίς ταλαιπωρία. Τα νέα Service Widgets μπορούν επίσης να εμφανίζουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και να σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες της εφαρμογής χωρίς να τις ανοίγετε καν.

Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με την κατάλληλη τεχνολογία για να μπορεί να αξιοποιεί και τις δυνατότητες άλλων συσκευών – από smartphone έως υπολογιστές – για περισσότερη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και εξηγούμαστε: Χάρη στη λειτουργία Multi-screen Collaboration, tablet και υπολογιστής μπορούν να αλληλεπιδρούν. Δηλαδή με την λειτουργία Mirror κάνεις μία δουλειά στον υπολογιστή σου αλλά επειδή πιάστηκες ή θέλεις να συνεχίσεις σε άλλο σημείο του γραφείου ή του σπιτιού σου, μπορείς να προβάλλεις την οθόνη του υπολογιστή στο tablet. Μάλιστα, το MatePad 11 μπορεί να μετατραπεί σε επιφάνεια σχεδίασης και εάν το συνδυάσεις με το HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς), θα μπορείς να κάνεις γρήγορα σκίτσα (ιδανικό δώρο για επαγγελματίες καλλιτέχνες, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες ή μηχανικούς).

Κι επειδή δεν παίρνει τον χαρακτηρισμό «πολυεργαλείο» έτσι απλά, χάρη στην καινοτόμο λειτουργία Collaborate Mode, επιτρέπει πραγματική αλληλεπίδραση, μεταξύ του HarmonyOS 2 και των Windows. Τι σημαίνει αυτό; Μπορείς να μεταφέρεις κείμενο, εικόνες ή και έγγραφα μεταξύ συνδεδεμένων συσκευών με ένα απλό drag & drop.

Ακόμη διστάζεις να το πάρεις δώρο στον φοιτητή ανιψιό σου; Μα εάν λατρεύει τα βιντεοπαιχνίδια, θα ξετρελαθεί με το HUAWEI MatePad 11. Γιατί; Γιατί με το refresh rate 120 Hz παραδίδει απίστευτα ρευστά γραφικά. Ειδικά για βίντεο και παιχνίδια με υψηλό frame rate, θα μπορεί να απολαμβάνει εικόνα με περισσότερες λεπτομέρειες. Την ίδια ώρα, οι εικόνες και τα βίντεο μοιάζουν εξαιρετικά ζωντανά στην οθόνη χάρη στην χρωματική παλέτα DCI-P3. Κι επειδή η HUAWEI φροντίζει για τους χρήστες της, το MatePad 11 έχει σχεδιαστεί ώστε να ελαχιστοποιεί την έκθεση στο μπλε φως και τις αναλαμπές, δύο από τους κύριους παράγοντες που προκαλούν κόπωση στα μάτια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιβραβεύστε τον εαυτό σας με ένα MatePad  11 γιατί το αξίζετε και θα βγείτε κερδισμένοι! Όσο για τον φοιτητή ανιψιό, μάλλον δε θα φανταζόταν ποτέ ένα τέτοιο δώρο! Μάλιστα, μαζί με το tablet παίρνετε δώρο και το Magnetic keyboard, που το μετατρέπει σε ένα μίνι laptop ( Η προσφορά ισχύει έως τις 31/12/21 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.  

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 





Πηγή