Χριστουγεννιάτικες προσφορές σε γνήσιες άδειες Windows και Office

16


Κουραστήκατε να παραμένετε σε μια πειρατική έκδοση του Windows ή να βλέπετε μια ενοχλητική υπενθύμιση ενεργοποίησης; Σας έχουμε καλά νέα, καθώς το Vip-cdkdeals.com, με αφορμή τις χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις, διαθέτει γνήσιες άδειες χρήσης Windows 10 και Windows 11 εφ’ όρου ζωής με πολύ μεγάλες εκπτώσεις. Επιπλέον, έχουμε έναν ειδικό κωδικό προσφοράς που θα κάνει τις τιμές ακόμα πιο συμφέρουσες.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να εισάγετε τον κωδικό TG30 πριν από την πληρωμή, για να αποκτήσετε την πρόσθετη έκπτωση του 30% στις παρακάτω αναγραφόμενες τελικές τιμές:

Πως να πραγματοποιήσετε αγορά από το VIP-CDKdeals

1. Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από την παραπάνω λίστα

2. Προσθέστε το στο καλάθι σας

3. Δηλώστε το κουπόνι TG30 στο πλαίσιο Promotion Code

4. Πατήστε Submit Order

5. Επιλέξτε μέθοδο πληρωμής (προτείνουμε πάντα PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια)

6. Ολοκληρώστε την πληρωμή και σύντομα θα λάβετε στο email που έχετε δηλώσει το κλειδί (καμιά φορά μπορεί να φτάσει στον φάκελο Spam)

Ενεργοποίηση Windows 10/11

Για την ενεργοποίηση του προϊόντος θα χρειαστεί πρώτα να έχετε κατεβάσει την έκδοση Windows 10 που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση τους με το κλειδί που αγοράσατε. (Start Menu -> Settings -> Update & Security -> Activate Windows or Change Product Key).



Πηγή