3 Φοβερές Εφαρμογές που σίγουρα δεν έχετε χρησιμοποιήσει!!

26
3 Φοβερές Εφαρμογές που σίγουρα δεν έχετε χρησιμοποιήσει!!

Εκτός από τις κλασικές εφαρμογές που σίγουρα έχετε εγκατεστημένες στο κινητό σας,όπως για παράδειγμα facebook,instagram,spotify,twitter κτλ,υπάρχει μία πληθώρα από συναρπαστικό λογισμικό για να χρησιμοποιήσετε και να ενθουσιαστείτε,αν ψάξετε  λίγο περισσότερο.

Το App Store είναι φορτωμένο με πολύτιμες εφαρμογές που θα αναβαθμίσουν το Iphone σας δωρεάν ή για λίγα μόνο ευρώ,είτε θέλετε να το μετατρέψετε σε έναν πολύ χρήσιμο βοηθό ή σε μία κάμερα πολλών προδιαγραφών.

1) VSCO CAM (δωρεάν)

Xάρη στο VSCO cam μπορείτε να τραβήξετε τις πιο όμορφες φωτογραφίες με το iPhone σας.Με την αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής για iOS 8, θα είστε σε θέση να πειράξετε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις, όπως την εστίαση,  την ταχύτητα κλείστρου,την  ισορροπία λευκού και την αντιστάθμιση έκθεσης. Χωρίστε την εστίαση και την έκθεση  για την καλύτερη σύνθεση φωτογραφιών. Μετά την λήψη, μπορείτε να επεξεργαστείτε την εικόνα σας με τα εργαλεία του app και να τροποποιήσετε μόνοι σας το βαθμό επεξεργασίας της φωτογραφίας, και τέλος να μοιραστείτε το αριστούργημά σας με την κοινότητα VSCO ή το Facebook και το Instagram.

vsco-cam

VSCO-Cam-b

2 )WE CHAT (δωρεάν)

Η δωρεάν WeChat εφαρμογή προσφέρει μία all-in-one αποστολή κειμένων,με βίντεο και φωνητικές κλήσεις,αφήνοντας φωνητικά μηνύματα και συμμετοχή σε συνομιλίες ομάδας.Δεν είναι όμως μόνο αυτό ,καθώς η εφαρμογή έχει ένα πακέτο με κινούμενα emoticons που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις συνομιλίες σας και ένα σύστημα τύπου walkie-talkie που σας επιτρέπει να μιλάτε ταυτόχρονα με 40 φίλους σας.

Το We chat χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες δεδομένων του παρόχου σας αλλά μπορείτε να απολαύσετε όλες τις λειτουργίες του δωρεάν με το wifi.

WeChat-international-users-header-imageWeChat-app-worldwide

 

3) SLEEP TIME(δωρεάν)

Με το SLEEP TIME κοιμηθείτε καλύτερα κυριολεκτικά. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το accelerometer του τηλεφώνου σας ,για τον εντοπισμό των κινήσεων κατά την διάρκεια του ύπνου σας καθώς μπορεί και να αναλύσει τις συνήθειες του ύπνου.Με την βοήθεια αλγορίθμων θα ανιχθευθούν τα στάδια του ύπνου σας και θα ρυθμιστεί και θα προσαρμοστεί με τέτοιο τρόπο το ξυπνητήρι ώστε να μην ξυπνάτε από έναν βαθύ ύπνο αν δε το θέλετε.Η εφαρμογή σας δίνει κάθε εβδομάδα report του ύπνου σας ,κάτι σαν εβδομαδιαίο ημερολόγιο ύπνου και επίσης αν έχετε υπερένταση και άγχος από την καθημερινότητά σας,το συγκεκριμένο app σας πλημμυρίζει με τόσο αέρινους και μελωδικούς ήχους που είμαι σίγουρη θα αποκοιμηθείτε σαν πουλάκια!!!

sleep-time-slide

 

 

Πηγή: appleworldhellas.com