A Tale of Two Sons, διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

21


Η Epic Games μοιράζει δωρεάν από σήμερα μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 το Brothers: A Tale of Two Sons, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να το προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας.

Το Brothers: A Tale of Two Sons είναι ένα adventure game από τη Starbreeze Studio, μέλος της οποίας είναι και ο Josef Fares (A Way Out, It Takes Two). Η υπόθεση ακολουθεί δύο αδέρφια που ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι με σκοπό να βρουν το Νερό της Ζωής για να σώσουν τον άρρωστο πατέρα τους. Η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού θυμίζει παραμύθι επηρεασμένο από την Σκανδιναβική κουλτούρα.

Μπορεί να χαρακτηρίζεται adventure game, παρόλα αυτά, υπάρχουν και αρκετά στοιχεία arcade, όπως και η δυνατότητα να διαχειρίζεσαι τα δύο αδέρφια ταυτόχρονα για να λύσεις κάποιους γρίφους.

Brothers: A Tale of Two Sons – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή