Αυτό είναι το σχεδιάγραμμα του μεγαλύτερου iPad Pro;

76
Αυτό είναι το σχεδιάγραμμα του μεγαλύτερου iPad Pro;

Ένα σχεδιάγραμμα που φημολογείται πως το διέρρευσε εργάτης της Foxconn υποτιθέμενα δείχνει το φημολογούμενο μεγαλύτερο iPad Pro. Το γνωστό πλέον σε όλους μας γαλλικό blog Nowhereelse δημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφία αυτού.

Στην εικόνα παρατηρούμε 4 ενσωματωμένα ηχεία κάτι που είναι λογικό για ένα μεγαλύτερο iPad που μπορεί να φτάσει τις 12.2-12.9 ίντσες.

Ως είθισται όμως με τέτοιες διαρροές τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ακόμη σίγουρα. Βέβαια η πλευρά του blog που δημοσιοποίησε πριν από λίγο την φωτογραφία τονίζει πως προέρχεται από αξιόπιστη πηγή η οποία είχε δώσει στην δημοσιότητα και ανάλογες φωτογραφίες του iPhone 6.

Από την φωτογραφία δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά αν και η πηγή της υποστηρίζει πως η συσκευή θα έχει ένα πάχος που θα κυμαίνεται μεταξύ 6.9 και 7.5 χιλιοστών.

Ως τώρα οι φήμες για ένα μεγαλύτερο iPad είναι ιδιαίτερα έντονες με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo να έχει προβλέψει πρόσφατα πως η συσκευή θα κάνει την εμφάνιση της το 2 τρίμηνο του 2015.

Οι φήμες θέλουν επίσης το iPad Pro να είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία με το τέλος του 2014 αλλά προβλήματα στην συναρμολόγηση του καθυστέρησαν αυτή την ημερομηνία.