Ακόμη ένα ρεκόρ πάει να σπάσει η Apple : μιλάμε για 70 εκατομμύρια κομμάτια…..!!!!

24

Λοιπόν, τέρμα!

Είναι αναπόφευκτο και μη αναστρέψιμο! Η Apple οδεύει ολοταχώς στην καταστροφή!!!!  Χα χα χα!

DOOMSDAY

Για όσους δεν τσιμπήσατε, η είδηση έρχεται εξ ανατολάς και αναφέρει ότι η πρόβλεψη για τις πωλήσεις iPhones ξεπερνά τα 71 εκατ. για το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Σύμφωνα με τον αναλυτή της KGI, Ming-Chi Kuo η αύξηση πωλήσεων σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο θα είναι 82 % !!!!!

11182-3912-141123-Kuo-l

Το iPhone 6 θα αντιστοιχεί περίπου στο 60% των πωλήσεων με το iPhone 6 Plus να έρχεται αρκετά πίσω, κάτι αναμενόμενο για δύο λόγους  : αφενός το iPhone 6 είναι πιο δημοφιλές στο ευρύ κοινό αφετέρου συνεχίζουν και υπάρχουν θέματα παραγωγής στο 6 plus. Η ίδια ανάλυση αναφέρει ότι το 1ο τρίμηνο του 2015 οι πωλήσεις δεν θα είναι τόσες πολλές αλλά και πάλι θα είναι αυξημένες σε σχέση με πέρσι.

Συνεχίζονται λοιπόν οι αυξημένες πωλήσεις των iPhones από τρίμηνο σε τρίμηνο και πραγματικά κανείς δεν ξέρει πότε θα “ταβανιάσουν”. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Apple είναι “καταδικασμένη” και μάλλον ο ΟΠΑΠ θα έπρεπε να συμπεριλάβει στα στοιχήματά του τις πωλήσεις της!!!

 

σχολιασμός στο φόρουμ

 

The post Ακόμη ένα ρεκόρ πάει να σπάσει η Apple : μιλάμε για 70 εκατομμύρια κομμάτια…..!!!! appeared first on AppleWorldHellas Blog.

Πηγή: http://blog.appleworldhellas.com/category/apple/feed/