Call of the Wild, διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

5


Μετά την τριάδα της προηγούμενης εβδομάδας, το Epic Games Store επιστρέφει με δύο δωράκια για τους όλους τους επισκέπτες του καταστήματος μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου 2021. Το ένα από αυτά είναι ένα πακέτο με 1090 gems που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στη game streaming υπηρεσία Antstream για να παίζεις retro arcade games και να ξεκλειδώνεις έξτρα περιεχόμενο.

Το δεύτερο είναι το παιχνίδι theHunter: Call of the Wild, ένα ατμοσφαιρικό open-world game που μπορείς να παίξεις είτε μόνος σου, είτε σε multiplayer mode στον ρόλο του κυνηγού. Στη διάθεση σου υπάρχει πληθώρα όπλων και εξοπλισμού, αλλά δεν αρκεί απλά να στοχεύεις σωστά. Θα χρειαστεί υπομονή, σεβασμός στο περιβάλλον όπου κρατάς καρτέρι και σωστή επιλογή όπλου για κάθε θήραμα. Η εταιρεία σταδιακά κυκλοφορεί και έξτρα υλικό για το παιχνίδι, οπότε οι φίλοι αυτού του είδους θα μπορέσετε να περάσετε αρκετές ώρες επάνω του.

theHunter: Call of the Wild – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή