COSMOTE και Vodafone διευκολύνουν την επικοινωνία των σεισμόπληκτων

13


Ακολουθούν οι σχετικές ανακοινώσεις των δύο παρόχων για τους συνδρομητές τους στην Κρήτη.

COSMOTE

Η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές των περιοχών που επλήγησαν από τον σεισμό στο νομό Λασιθίου Κρήτης και για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους, προχωρά στις παρακάτω ενέργειες:

  • Προσφέρει δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 15GB για χρήση Internet από το κινητό, σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής- ιδιώτες και επιχειρήσεις, με ισχύ από σήμερα και για 15 ημέρες.

  • Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των συνδρομητών της, η COSMOTE αναστέλλει μέχρι και τις 31/10/21 κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις πληγείσες περιοχές.

Όλοι οι δικαιούχοι συνδρομητές ενημερώνονται για την ενεργοποίηση των δωρεάν πακέτων, μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS).

VODAFONE

Η Vodafone Ελλάδας στηρίζει έμπρακτα όλους τους συνδρομητές της στο Λασίθι της Κρήτης, που επλήγησαν από τον σεισμό, καλύπτοντας τις ανάγκες τους για περισσότερη επικοινωνία.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές της Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες, συμβολαίου κινητής, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής που ζουν στις πληγείσες περιοχές του Λασιθίου, θα έχουν στη διάθεση τους αυτόματα και δωρεάν για χρήση έως τις 27 Οκτωβρίου 2021:

Παράλληλα, η εταιρεία αναστέλλει τις εισπρακτικές ενέργειες για φραγή εισερχομένων ή/και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους των ανωτέρω περιοχών μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2021

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή