Crash Bandicoot 4: Το βιντεοπαιχνίδι με την αγαπημένη αλεπού των παιδικών μας χρόνων επέστρεψε ανανεωμένο [βίντεο] | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

38


«It’s About Time», είναι ο υπότιτλος της νέας περιπέτειας του Crash Bαndicoot, της αγαπημένης αλεπούς των βιντεοπαιχνιδιών που επιστρέφει στις κονσόλες, για να καθηλώσει παλιούς και νέους θαυμαστές.

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 1996, η φουριόζα αλεπού έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Από την πρώτη στιγμή δημιούργησε φανατικούς… οπαδούς. Εφερε κάτι που δεν υπήρχε ως τότε στα videogames, ενώ ακόμα και τώρα πολλά παιχνίδια έχουν προσπαθήσει να το μιμηθούν. Δίχως επιτυχία φυσικά. Η συνταγή του Crash με τους ιδιαίτερους χαρακτήρες, με έναν κόσμο που θυμίζει cartoon, είναι μοναδική. Δεν ήταν όμως μόνο τα παιδιά που αμέσως… κόλλησαν, αλλά οι πάντες.

24 χρόνια αργότερα από το πρώτο παιχνίδι, έχουν μεσολαβήσει ακόμα 20 βιντεοπαιχνίδια, με τον αγαπημένο Crash. Άλλα επιτυχημένα και άλλα όχι τόσο. Μάλιστα ανάμεσα στο 2010 και το 2017, η γνωστή σειρά παιχνιδιών βίωσε κάποιες δύσκολες μέρες αφάνειας και έλλειψη ιδεών, για να επιστρέψει επτά χρόνια αργότερα και το PlayStation 4 με ένα remake που αναζωπύρωσε την αγάπη των παιδιών που τον γνώρισαν την δεκαετία του ’90. Ετσι, η ομάδα των δημιουργών του, αποφάσισαν να πατήσουν γκάζι για νέες κυκλοφορίες. Ηρθε το Crash Team Racing πέρυσι και τώρα το ολοκαίνουριο Crash Bandicoot 4.

Τα νέα στοιχεία που φέρνει το βιντεοπαιχνίδι Crash Bandicoot 4

Το παιχνίδι που βγήκε στα ράφια την Παρασκευή δεν αποτελεί κάποιο remake, αλλά ένα ολοκαίνουριο βιντεοπαιχνίδι, που μάλιστα φέρνει πολλούς νεωτερισμούς στη σειρά.

Το παιχνίδι διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από τα προηγούμενα βασικά της σειράς. Η αλλαγή κόσμων γίνεται στιγμιαία, οι παραδοσιακές μάσκες υπάρχουν παντού, ενώ για πρώτη φορά υπάρχει η δυνατότητα επανάληψης μιας πίστας. Οπως επίσης ντεμπούτο κάνει σε single player παιχνίδι του Crash, η δυνατότητα να μπορείς να παίξεις με πέντε διαφορετικούς χαρακτήρες, τρεις εκ των οποίων έχουν διαφορετικές ικανότητες και προσφέρουν μια εντελώς νέα εμπειρία με μοναδικά επίπεδα.

Οι κριτικές του Crash Bandicoot 4

Το «Crash Bandicoot 4: It’s About Time» έχει εισπράξει μέχρι στιγμής εξαιρετικές κριτικές, έχοντας δημιουργήσει πολύ θετικές εντυπώσεις. Αυτό που ξεχώρισαν οι κριτικοί που είχαν διαθέσιμο το παιχνίδι αρκετές εβδομάδες τώρα, είναι το γεγονός πως διαθέτει πολλούς νέους μηχανισμούς, αλλά η φιλοσοφία του παιχνιδιού παραμένει ίδια, προσφέροντας μια ’90s εμπειρία σε σύγχρονα γραφικά.





Πηγή