Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του 12 ιντσών MacBook Air;

63
Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του 12 ιντσών MacBook Air;

Τον γύρω του διαδικτύου κάνουν μια σειρά από νέες φωτογραφίες που δείχνουν τις αναλογίες τις οθόνης, και την ίδια την οθόνη, του επερχόμενου όπως όλα δείχνουν 12 ιντσών MacBook Air. Μια συσκευή που φημολογείται πως θα είναι η πρώτη Retina για αυτή την κατηγορία.

Στις φωτογραφίες η οθόνη συγκρίνετε με άλλες Apple συσκευές συμπεριλαμβανομένων και MacBook μοντέλων αλλά και του iPad Air 2.

Ως τώρα γνωρίζουμε πως το 12 ιντσών Retina MacBook Air έχει μάλλον μπει σε παραγωγή από την Quanta Computers από την αρχή του χρόνου.

Pic3

Μιας και όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες δεν έχουμε το ολοκληρωμένο σύστημα είναι σχεδόν αδύνατο να υποθέσουμε άλλες λεπτομέρειες για αυτή την συσκευή πέρα ίσως από το γεγονός πως θα έχει επεξεργαστές Broadwell της Intel, μια λεπτότερη υπογραφή στο σασί του και πως αυτό μάλλον θα οφείλετε στην έλλειψη ανεμιστήρων.

Pic7

Μια διαφορά που παρατηρούμε στις φωτογραφίες είναι πως το Apple logo φαίνεται να είναι μεταλλικό στο πίσω μέρος της συσκευής παρόμοιο με αυτό που συναντούμε στα iPad. Αυτό ίσως σημαίνει πως η Apple για αυτή την συσκευή δεν θα φωτίζει το logo της όπως έχουμε συνηθίσει στα υπόλοιπα MacBooks.

Pic1

Βέβαια και το τονίζουμε αυτό κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν οι εν λόγω φωτογραφίες είναι αυθεντικές.

 

 

 

 

Πηγή: appleworldhellas.com