Dominion, δείτε το νέο trailer για την τελευταία ταινία της τριλογίας

32


Νέο trailer για το Jurassic World: Dominion, την ταινία που ολοκληρώνει τη δεύτερη…δεινοσαυρική τριλογία στις 10 Ιουνίου 2022 και φέρνει ξανά μαζί τους Jeff Goldblum, Sam Neill και Laura Dern να βλέπουν τους δεινοσαύρους πλέον στον πραγματικό κόσμο.

Στο Jurassic World: Dominion η υπόθεση μας μεταφέρει 4 χρόνια μετά την καταστροφή του Isla Nublar, με τους δεινοσαύρους να ζουν και να κυνηγούν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτή η νέα εύθραυστη ισορροπία θα αλλάξει ριζικά το μέλλον της Ανθρωπότητας, καθώς θα αμφισβητηθεί η κυριαρχία της στον πλανήτη.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και πάλι οι Chris Pratt και Bryce Dallas Howard, ενώ επιστρέφουν οι παλιοί γνώριμοι που αναφέραμε στην εισαγωγή και οι Justice Smith, Daniella Pineda, Omar Sy και BD Wong. Η σκηνοθεσία είναι από τον Colin Trevorrow και το σενάριο συνυπογράφει η Emily Carmichael. Λογικά και το Jurassic World: Dominion αναμένεται ότι θα σπάσει το όριο του $1 δισ. στο box-office, όπως τα Jurassic World (2015) με $1.6 δισ. και Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) με $1.3 δισ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή