Το Facebook βελτιώνει αυτόματα τις φωτογραφίες σας

58
Το Facebook βελτιώνει αυτόματα τις φωτογραφίες σας

Καλύτερος φωτισμός και αντίθεση χρωμάτων προτού φορτωθούν

Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από τότε που ο «κολοσσός» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, αγόρασε το Instagram, ωστόσο τώρα φαίνεται ότι έχει αρχίσει το δεύτερο να επηρεάζει το πρώτο.

Σε ένα update το οποίο ετοιμάζεται για την εφαρμογή του Facebook στις iOS συσκευές, η εταιρεία θα προσθέσει την υπηρεσία της αυτόματης επεξεργασίας και βελτίωσης των φωτογραφιών, προτού αυτές φορτωθούν στο προφίλ των χρηστών.

Οι όποιες βελτιώσεις θα μπορούν επίσης να υποστούν επεξεργασία, με τα φίλτρα και την επιλογή του crop να εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη, ωστόσο το Facebook αναζητά τώρα τρόπους για ακόμη καλύτερα… αισθητικά αποτελέσματα.

Το εργαλείο αυτό, το οποίο προς το παρόν ήταν προαιρετικό, θα βγει πρώτα για τους χρήστες iOS, ενώ θα ακολουθήσουν οι χρήστες Android.

Για να μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στο χαρακτηριστικό αυτό, επιλέξτε Photo και στη συνέχεια μια φωτογραφία από το camera roll του κινητού ή της ταμπλέτας σας.

Η φωτογραφία θα εμφανιστεί σε ένα post window και στην κάτω αριστερή γωνία θα δείτε ένα φωτισμένο εικονίδιο, αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline. Ο χρήστης μπορεί να πατήσει ξανά το ίδιο εικονίδιο για να «αφαιρέσει» τις βελτιώσεις και να δει πώς ήταν η φωτογραφία πριν.