Fort Triumph και RPG in a Box διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

18


Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι και φέτος τα Χριστούγεννα θα μοιράζει καθημερινά δωρεάν games στους επισκέπτες του καταστήματος της, αλλά μέχρι τότε έχουμε ακόμα καιρό. Για την ώρα μπορούμε να αποκτήσουμε εντελώς δωρεάν τα Fort Triumph και RPG in a Box, δύο indie games που θα είναι διαθέσιμα μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022.

Το Fort Triumph είναι ένα turn-based tactics game εμπνευσμένο από τίτλους όπως τα XCOM και Heroes of Might and Magic. Ηγείσαι μιας ομάδας ηρώων με διαφορετικές ικανότητες ο καθένας, σε έναν κόσμο – παρωδία των κλασικών fantasy lore games. Οι αποστολές διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους και σε περιμένουν επάνω στον χάρτη που αναπτύσσεται τυχαία και εκτός από μάχες θα πρέπει να χτίσεις σιγά σιγά και την βάση σου.

Το RPG in a Box είναι ουσιαστικά ένα ολοκληρωμένο σετ εργαλείων που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις μόνος σου το δικό σου game ή άλλες διαδραστικές εμπειρίες, χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζεις προγραμματισμό. Θα βρεις επεξεργασία του χάρτη, κάμερες, σενάριο, συστήματα μάχης, διαλόγους, ηχητικά εφέ κλπ.

Την επόμενη εβδομάδα θα πάρουν την θέση τους τα Saints Row IV Re-Elected και Wildcat Gun Machine.

Fort Triumph – [Epic Games Store Link]

RPG in a Box – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή