Το νέο game θα είναι ένα μοναδικό mash-up διάφορων ειδών gaming

9


Εκτός από το Indiana Jones and the Dial of Destiny, οι φίλοι του Indy μπορούν να περιμένουν σε κάποια φάση στο μέλλον και ένα ολοκαίνουργιο Indiana Jones game, το οποίο είχε ανακοινωθεί επίσημα στις αρχές του 2021, αλλά μέχρι πρότινος δεν είχαμε καμία άλλη ενημέρωση από την δημιουργό MachineGames (Wolfenstein).

Παρόλα αυτά, ο σκηνοθέτης του νέου παιχνιδιού (Todd Howard) μίλησε στο podcast του Lex Fridman και αποκάλυψε ότι η εταιρεία εργάζεται σκληρά επάνω στο project, το οποίο χαρακτήρισε ως ένα μοναδικό mash-up διάφορων ειδών gaming και όχι απλά ένα ακόμη action adventure. Επιπλέον ανέφερε πως η ιδέα είχε προταθεί στη Lucasfilm από το 2009, αλλά δεν προχώρησε διότι δεν τα βρήκαν η Bethesda με τη Lucasfilm για τα δικαιώματα.

Μετά από 10+ χρόνια, ο Howard κατέθεσε ξανά την πρόταση του και αυτή τη φορά οι συνθήκες ήταν πιο ευνοϊκές για να πάρει την έγκριση, καθώς η Lucasfilm έχει περάσει στα χέρια της Disney. Παραδέχτηκε, επίσης, ότι η MachineGames είναι ιδανικότερος συνεργάτης σε σύγκριση με την ομάδα που θα αναλάμβανε το project το 2009.

Τέλος, ο Todd Howard τόνισε ότι το επερχόμενο Indiana Jones game θα είναι ένας φόρος τιμής στο franchise και οι φίλοι των ταινιών θα λατρέψουν κάθε λεπτομέρεια του.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή