Indiana Jones and the Dial of Destiny, δείτε το πρώτο trailer!

12


Από τον Ιούνιο του 2021, όταν και ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Indiana Jones 5 είχαμε να δούμε κάτι σοβαρό για τη νέα ταινία της δημοφιλούς σειράς, η οποία λογικά θα αποτελέσει και τον αποχαιρετισμό του Harrison Ford σε έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους της τεράστιας καριέρας του.

Οι Disney και Lucasfilm δημοσίευσαν το πρώτο trailer του Indiana Jones and the Dial of Destiny, το οποίο βέβαια είχαν δείξει στο κοινό της D23 Expo τον περασμένο Σεπτέμβριο. Μην περιμένετε αποκαλύψεις για την υπόθεση, καθώς το trailer μοιάζει και αυτό να αποτίει φόρο τιμής στον Indy, ενώ παίρνουμε και μια γεύση από την de-aging τεχνολογία που χρησιμοποίησε η παραγωγή στον Harrison Ford.

Στο cast συμμετέχουν επίσης οι Mads Mikkelsen, John Rhys-Davies, Boyd Holbrook, Toby Jones, Antonio Banderas, Phoebe Waller-Bridge και Thomas Kretschmann, ενώ το soundtrack φέρει την υπογραφή του θρυλικού John Williams που μάλιστα δήλωσε ότι είναι η τελευταία δουλειά του πριν την οριστική συνταξιοδότηση του (έφτασε τα 90 ο άνθρωπος…).

Το Indiana Jones and the Dial of Destiny είναι η πρώτη ταινία της σειράς που δεν σκηνοθετεί ο Steven Spielberg και δεν βασίζεται σε σενάριο του George Lucas. Πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 30 Ιουνίου 2023.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή