HUAWEI: Μια εντυπωσιακή παρουσίαση με πρωταγωνιστές τα νέα προϊόντα MateBook 14s και MateView GT 34’’- Μοντέρνος σχεδιασμός, μοναδικές επιδόσεις | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

15


Το πρώτο εδώ και καιρό διά ζώσης event της στην Ελλάδα πραγματοποίησε την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 η HUAWEI στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η αγαπητή ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου και παρόντες, εκτός από τα στελέχη της HUAWEI Ελλάδος, τον Andy Miao, Country Manager Huawei CBG Ελλάδος, Κύπρου και Αλβανίας και τον Derek Yu, Πρόεδρο Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης, Σκανδιναβικής Χερσονήσου, Τουρκίας και Καναδά HUAWEI CBG.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρώτοι την επίσημη παρουσίαση δύο νέων προϊόντων που με τον μοντέρνο σχεδιασμό τους, τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά τους και τις εντυπωσιακές επιδόσεις τους αναδεικνύουν τη δυναμική της εταιρείας στην ευρεία τεχνολογική γκάμα καταναλωτικών προϊόντων. Ο λόγος για δύο νέα, επαναστατικά λανσαρίσματα που θα συναρπάσουν: το νέο laptop με FullView οθόνη και ελαφρύ σχεδιασμό HUAWEI MateBook 14s και τη νέα οθόνη HUAWEI MateView GT 34 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης στα 165Hz, 3Κ ανάλυση και stereo soundbar.

Τα νέα προϊόντα της HUAWEI

«Η Huawei είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της τεχνολογίας, επενδύοντας στην ανάπτυξη και στην καινοτομία με στόχο να προσφέρει hi-end προϊόντα σε όλους μας.» δήλωσε ο Derek Yu, Πρόεδρος Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης, Σκανδιναβικής Χερσονήσου, Τουρκίας και Καναδά HUAWEI CBG.

«Σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων με έναρξη τα smartphones, αλλά και σε πολλές άλλες κατηγορίες -όπως τα laptops που έκαναν σχετικά πρόσφατα στην Ελληνική αγορά και σημειώνουν μεγάλη επιτυχία- η HUAWEI απαντά σε όλες τις προκλήσεις πάντα προσφέροντας τα καλύτερα προϊόντα για το καταναλωτικό κοινό.» δήλωσε ο Andy Miao, Country Manager Huawei CBG Ελλάδος, Κύπρου και Αλβανίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Country Manager Huawei CBG Ελλάδος, Κύπρου και Αλβανίας, Andy Miao
Ο Country Manager Huawei CBG Ελλάδος, Κύπρου και Αλβανίας, Andy Miao

Οι καλεσμένοι είχαν επίσης τη δυνατότητα να επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο HUAWEI Connectivity Corner για να ανακαλύψουν τις πολλαπλές δυνατότητες συνδεσιμότητας ανάμεσα σε διαφορετικές HUAWEI συσκευές, ενώ η βραδιά έκλεισε με γεύμα και μια απολαυστική live performance από το συγκρότημα Enorasis Band.

HUAWEI MateBook 14s: Ένα κομψό laptop που συνδυάζει κορυφαία κατασκευή, υψηλές αποδόσεις και ελαφρύ σχεδιασμό

Το νέο HUAWEI MateBook 14s 14,2 ιντσών είναι εδώ! Νέα προσθήκη στη σειρά MateBook που έχει σχεδιαστεί για υψηλή παραγωγικότητα, ο νέος φορητός υπολογιστής φέρει το MateBook DNA, το οποίο συνδυάζει με ιδανικό τρόπο κομψή σχεδίαση, καινοτόμα χαρακτηριστικά και έξυπνη εμπειρία. Παράλληλα, ανοίγει νέους δρόμους με τη λεπτεπίλεπτη σχεδίαση και τις ισχυρές επιδόσεις του, ενώ υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ πολλαπλών συσκευών η οποία ευνοεί τη δημιουργικότητα και διευκολύνει την καθημερινή ζωή, προσφέροντας έτσι ένα αναβαθμισμένο επίπεδο εμπειρίας χρήσης φορητού υπολογιστή. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το HUAWEI MateBook 14s διαθέτει λεπτό σχεδιασμό και έντονες γωνίες. Διαθέτει οθόνη αφής FullView 2,5Κ με αναλογία διαστάσεων 3: 2 ιδανική για επαγγελματική χρήση, η οποία προσφέρει συναρπαστική οπτική εμπειρία. Στην καρδιά του νέου laptop βρίσκεται ο νέος επεξεργαστής Intel® Core 11 11ης γενιάς για γρήγορη και ομαλή ανταπόκριση, ενώ η ποιότητα του ήχου της συσκευής είναι σαφώς βελτιωμένη χάρη στην υποστήριξη HUAWEI SOUND® και τετραπλά ηχεία με tweeters και woofer. Η πληκτρολόγηση στο HUAWEI MateBook 14s είναι ευχάριστη καθώς η απόσταση ανάμεσα στα πλήκτρα δεν υπερβαίνει τα 1,5 χιλιοστά. Το νέο HUAWEI laptop μπορεί επίσης να συνεργαστεί με διαφορετικού τύπου συσκευές, κάτι που το ανάγει σε τέλειο εργαλείο, τόσο για επαγγελματική χρήση, όσο και για καθημερινές εργασίες.

Καινοτόμος τεχνολογία, κορυφαία απόδοση

Το HUAWEI MateBook 14s επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις παρά το κομψό και ελαφρύ σώμα του. Είναι κατασκευασμένο για να συνεργάζεται άψογα με τον νέο επεξεργαστή Intel® Core 11 11ης γενιάς και διαθέτει ενσωματωμένα γραφικά Intel® Iris® Xᵉ. Με τη λειτουργία βέλτιστης απόδοσης μπορεί να αυξηθούν οι επιδόσεις μέσα από τη συντόμευση Fn+P ( αύξηση της CPU TDP στα 45W). ο HUAWEI MateBook 14s επιτρέπει στους χρήστες να παραμένουν παραγωγικοί, να απελευθερώνουν τη δημιουργικότητά τους και να ολοκληρώνουν πολλαπλές εργασίες παράλληλα, με ευκολία, χάρη στη δυνατότητα αναβάθμισης σε 1TB NVMe PCle SSD. Ακόμα και οι ανεμιστήρες HUAWEI Shark fin είναι προηγμένης τεχνολογίας, για ακόμα πιο αποτελεσματική και αθόρυβη ψύξη.

Εκτός από τις υψηλές επιδόσεις, το HUAWEI MateBook 14s διαθέτει εξαιρετικά ανθεκτική μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 60Wh που βοηθά τους χρήστες να απαλλαγούν από το άγχος της φόρτισης. Σε συνδυασμό με έναν φορτιστή 90W, το laptop μπορεί να λειτουργήσει έως και για 3 ώρες με 15 λεπτά φόρτισης. Ο φορτιστής υποστηρίζει επίσης HUAWEI SuperCharge και είναι συμβατός με κάποια HUAWEI smartphones και tablets, ενώ έχει αρκετά μικρό μέγεθος για να μεταφέρεται εύκολα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το HUAWEI SOUND® εμφανίζεται για πρώτη φορά στο HUAWEI MateBook 14s για να προσφέρει απολαυστική εμπειρία ήχου. Το νέο laptop διαθέτει ηχητικό σύστημα τεσσάρων ηχείων, που αποτελείται από δύο tweeters και δύο woofer, τα οποία παράγουν ισχυρά μπάσα και εντυπωσιακά πρίμα. Τα ηχεία υποστηρίζουν αλγόριθμους αναπαραγωγής ήχου της HUAWEI για τη δημιουργία ήχων υψηλής ποιότητας και από τις δύο πλευρές της συσκευής.

Τέσσερα μικρόφωνα τοποθετημένα στις πλευρές του laptop λαμβάνουν ήχους από απόσταση έως και 5 μέτρων. Τεχνητή νοημοσύνη ρυθμίζει το noise cancellation και καθιστά κάθε ήχο κρυστάλλινο. Το HUAWEI MateBook 14s καινοτομεί, καθώς είναι το πρώτο laptop που διαθέτει Personal Voice Enhancement για την εξάλειψη του περιβάλλοντος θορύβου, ώστε  η φωνή του χρήστη να ακούγεται δυνατά και καθαρά κατά τη διάρκεια κλήσεων ή συσκέψεων.

Το πρωτοποριακό πληκτρολόγιο προσφέρει άνετη και ευχάριστη εμπειρία πληκτρολόγησης. Με απόσταση μόλις 1,5 χιλιοστών ανάμεσα στα πλήκτρα και τον αποκλειστικό σχεδιασμό Soft-landing της HUAWEI , το πληκτρολόγιο παρέχει απτική ανατροφοδότηση και καθιστά την πληκτρολόγηση στο HUAWEI MateBook 14s απόλαυση, ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση.

Άλλα καινοτόμα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την έναρξη λειτουργίας με δακτυλικό αποτύπωμα, την αναγνώριση προσώπου καθώς και το Wi-Fi 6 που διευκολύνει τη ζωή των χρηστών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπέροχη αισθητική: εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός

Το HUAWEI MateBook 14s δεν είναι μόνο όμορφο και κομψό σχεδιαστικά, αλλά και άνετο στο κράτημα.

Με έντονες γωνίες, το laptop δείχνει ιδιαίτερα κομψό και μοντέρνο. Το μεταλλικό φινίρισμα είναι απαλό και ολόκληρη η συσκευή ζυγίζει περίπου. 1,43 κιλά – γεγονός που το καθιστά ελαφρύ και άνετο. Εκτός από το premium Space Grey και το έντονο Mystic Silver, το HUAWEI MateBook 14s θα διατίθεται και σε μια νέα χρωματική απόχρωση, μοναδική και ξεχωριστή, το Spruce Green.

Το HUAWEI MateBook 14s διαθέτει οθόνη FullView, σήμα-κατατεθέν της σειράς MateBook, με τέσσερα στενά bezels και εμπρόσθια κάμερα. Η υψηλή αναλογία οθόνης-συσκευής στα 90% χαρίζει συναρπαστική οπτική εμπειρία, ενώ το aspect ratio στα 3:2 επιτρέπει στην οθόνη να εμφανίζει περισσότερο περιεχόμενο σε κάθετη διάταξη. Υποστηρίζοντας ευρεία γκάμα χρωμάτων 100% sRGB, η οθόνη μπορεί να αποδώσει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα παραδίδοντας ζωντανές εικόνες και ομαλές μεταβάσεις. Η υποστήριξη πολλαπλής αφής 10 σημείων επιτρέπει στους χρήστες να είναι πιο αποτελεσματικοί όταν ολοκληρώνουν παράλληλες εργασίες.

Η οθόνη του HUAWEI MateBook 14s υποστηρίζει refresh rate έως 90Hz για ομαλή περιήγηση. Πιέζοντας ταυτόχρονα το πλήκτρο Fn και R, η λειτουργία του laptop μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ 60Hz για καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και 90Hz για αρτιότερα γραφικά. Το νέο laptop παρέχει διπλή προστασία ματιών στους χρήστες με τις πιστοποιήσεις TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) και Flicker Free, οι οποίες ελαττώνουν την κόπωση των ματιών και προστατεύουν τα μάτια των χρηστών. Το νέο laptop διαθέτει αισθητήρα φωτός που αντιλαμβάνεται τα μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα φώτα και ρυθμίζει ανάλογα τη φωτεινότητα της οθόνης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έξυπνη» εμπειρία: αναβαθμισμένη συνεργασία μεταξύ συσκευών

Το νέο laptop, χάρη στις καινοτόμες δυνατότητες συνδεσιμότητας πολλαπλών συσκευών της HUAWEI, υποστηρίζει «έξυπνη» σύνδεση με smartphones, tablets, οθόνες ή άλλες συσκευές της HUAWEI.

Με ένα απλό πάτημα, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν το laptop με ένα smartphone και να προβάλλουν το περιβάλλον εργασίας του κινητού στην οθόνη του laptop, χρησιμοποιώντας δύο συσκευές ταυτόχρονα σε μία μόνο οθόνη. Μπορούν επίσης να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητα συνδέοντας το HUAWEI MateBook 14s με ένα tablet και να το χρησιμοποιήσουν ως ψηφιακό καμβά. Το HUAWEI MateBook 14s μπορεί επίσης να συνδεθεί με ακουστικά για συναρπαστικό ήχο και ακρόαση μουσικής. Για μεγαλύτερη επιφάνεια προβολής, οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν από το laptop να συνεργαστεί με ένα HUAWEI MateView με καλώδιο ή ασύρματα, ενώ ενώνοντας τις δυνάμεις του με ένα ηχείο HUAWEI, μπορεί να παράγει δυνατό και υψηλής ποιότητας ήχο.

HUAWEI MateView GT: Η πρώτη οθόνη της HUAWEI για gaming

H HUAWEI επεκτείνει την προϊοντική της γκάμα και ανακοινώνει την πρώτη της καμπύλη οθόνη για gaming HUAWEI MateView GT.  Το λανσάρισμα δεν σηματοδοτεί μόνο το άνοιγμα σε μια νέα προϊοντική κατηγορία αλλά και την επέκταση της σειράς HUAWEI Mate Series, η οποία διακρίνεται για την επαναστατική της τεχνολογία, την ισχυρή της αξιοπιστία και την εξαιρετική της ποιότητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H υπεροχή της HUAWEI MateView GT είναι εμφανής: ultrawide καμπύλη 21:9 οθόνη 34 ιντσών, 3K ανάλυση, ρυθμός ανανέωσης στα 165-Hz και stereo SoundBar για αξεπέραστη απόδοση ήχου. Με την HUAWEI MateView GT, η HUAWEI προσφέρει στους καταναλωτές μία πανίσχυρη και αποδοτική οθόνη, και ανεβάζει το gaming και την ψυχαγωγία σε άλλα επίπεδα.

Καμπύλη ultrawide οθόνη για εικόνα που καθηλώνει 

H ολοκαίνουργια οθόνη της HUAWEI είναι η πρώτη καμπύλη οθόνη της HUAWEI. Με αναλογία 21:9 και ανάλυση 3440×1440, η καμπύλη οθόνη 34 ιντσών συναρπάζει με την ποιότητα εικόνας της και είναι κατασκευασμένη για να μεγιστοποιεί την εμπειρία του gaming, ψυχαγωγώντας τους παίκτες στο μέγιστο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθώς υποστηρίζει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα της παλέτας κινηματογραφικού επιπέδου DCI-P3, η HUAWEI MateView GT είναι ιδανική για gaming και επεξεργασία εικόνας & βίντεο. Τα υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης επιτρέπουν σε κάθε χρώμα να λάμψει και να δείχνει όπως φαίνεται στην πραγματικότητα (Delta E value <2), ενώ η HD-ready φωτεινότητα έως και 350 nits, καθώς και το contrast ratio στα 4000:1, προσφέρουν μέγιστη χρωματική ακρίβεια και αναδεικνύουν ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Υπέροχα γραφικά, ιδανικός ρυθμός ανανέωσης

Η HUAWEI αναγνωρίζει το πόσο σημαντικός είναι ο ρυθμός ανανέωσης για κάθε οθόνη που προορίζεται για gaming. Με refresh rate στα 165Hz, η οθόνη HUAWEI MateView GT αναβαθμίζει τις δυνατότητες επεξεργασίας γραφικών και, ανεξαρτήτως του τύπου συσκευής που συνδέεται με το monitor, αποδίδει πιο ομαλά και πιο καθαρά γραφικά, ενώ παράλληλα περιορίζει την κόπωση των ματιών στο ελάχιστο.

Ειδικά για τους gamers, η HUAWEI MateView GT διαθέτει τη λειτουργία  «Ελέγχου Σκοτεινού Πεδίου» (Dark Field Control), η οποία βοηθά τους παίκτες να προσαρμόζουν τη φωτεινότητα της οθόνης σε σκηνές χαμηλού φωτισμού, προκειμένου να εντοπίζουν ευκολότερα τους αντιπάλους τους. Επιπλέον, η λειτουργία “Crosshairs” είναι ειδικά κατασκευασμένη για παιχνίδια First Person Shooter, καθώς εμφανίζει έναν στόχο στην οθόνη, για καλύτερο σημάδι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως η πρώτη οθόνη της HUAWEI, η HUAWEI MateView GT επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις τόσο για gaming όσο και για ψυχαγωγία. Μεταξύ άλλων, διαθέτει κάτω από το bezel της βάσης της ένα joystick πέντε κατευθύνσεων, το οποίο σε συνδυασμό με το On Screen Display (OSD) menu, κάνει τη διάδραση ανάμεσα σε χρήστη και οθόνη πιο εύκολη από ποτέ. Έχει επίσης πιστοποιηθεί από την TÜV Rheinland και υποστηρίζει DC dimming, περιορίζοντας το blue light και το flicker της οθόνης, για την καλύτερη προστασία των ματιών.

Ενσωματωμένο SoundBar

Το καινοτόμο SoundBar της οθόνης HUAWEI MateView GT συνδυάζει ηχείο και βάση σε ένα. Συμπεριλαμβάνει δύο ηχεία που υποστηρίζουν surround sound 2.0 και αποδίδουν στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας, είτε για gaming, είτε για αναπαραγωγή βίντεο. Το The RGB touch panel στη βάση του SoundBar αφενός παράγει εφέ φωτισμού, αφετέρου προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να αυξομειώνουν την ένταση του ήχου κάνοντας απλά swipe με το δάχτυλο. Συνδυάζοντας τέλεια υψηλή αισθητική και χρησιμότητα, το SoundBar προσφέρει ασυναγώνιστη εμπειρία χρήσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, η οθόνη HUAWEI MateView GT διαθέτει διάφορες θύρες και εξόδους, μεταξύ των οποίων μία θύρα ήχου 3.5mm για ακουστικά και μικρόφωνο, δύο θύρες HDMI 2.0, μία θύρα DisplayPort 1.4, μία θύρα USB Type-C για φόρτιση, και μία δεύτερη αναβαθμισμένη θύρα USB Type-C. Σε συνδυασμό, όλες αυτές οι θύρες μπορούν να επεκτείνουν τις χρήσεις της οθόνης και να ανταπεξέλθουν σε πολλαπλά σενάρια χρήσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή