iPhone 14: Δείτε ζωντανά την παρουσίαση της Apple -Όλες οι νέες ανακοινώσεις

15


H Apple παρουσιάζει στο Apple Park τα νέα iPhone 14, μαζί με άλλα προϊόντα της.

H εκδήλωση με την ονομασία «Far Out» της Apple πραγματοποιείται αυτήν τη στιγμή στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ. Η εταιρεία παρουσιάζει τη νέα σειρά των smartphone της, τα iPhone 14, που είναι και οι πρωταγωνιστές της βραδιάς. Μαζί αναμένεται να παρουσιαστούν και νέα smartwatch, η σειρά Apple Watch Series 8, αλλά και τα νέα AirPods Pro 2.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε την παρουσίαση LIVE:

Η έναρξη είναι στις 20:00 (ώρα Ελλάδος).

Η Apple θα παρουσιάσει τα 4 νέα μοντέλα της, τη σειρά iPhone 14. Όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες από διάφορες πηγές της βιομηχανίας, θα απουσιάζει το «mini» από τη φετινή σειρά και στη θέση του θα δούμε κάποιο μοντέλο iPhone 14 Max ή iPhone 14 Plus. Θα διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με το iPhone 14, με μεγαλύτερο όμως μέγεθος και, κατά συνέπεια, μπαταρία ενδεχομένως.

Τα μοντέλα Pro αναμένεται να ενσωματώνουν το ολοκαίνουργιο chipset της εταιρείας, το A16, μαζί με βελτιωμένες οθόνες, αλλά και νέο «είδος» εγκοπής, που θα περιλαμβάνει τους αισθητήρες του Face ID και την εμπρόσθια κάμερα. Άλλα νέα χαρακτηριστικά που ίσως δούμε θα είναι η «always-on» λειτουργία, το autofocus για τις selfie κάμερες και άλλα, όπως το νέο μωβ χρώμα και η φόρτιση στα 30W.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τις αμέσως προηγούμενες χρονιές, η Apple ξεκινούσε από την ίδια ημέρα και τη διάθεση των προϊόντων ή έστω άνοιγε τις προπαραγγελίες και τα προϊόντα γίνονταν διαθέσιμα μετά από περίπου μία ή το αργότερο δύο εβδομάδες. Συνεπώς, τα iPhone 14 είναι πιθανό να είναι διαθέσιμα ήδη από τις 7 Σεπτεμβρίου, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί κατά την παρουσίαση. Στην Ελλάδα ενδέχεται να τα δούμε στα καταστήματα μερικές εβδομάδες αργότερα, πιθανώς μέχρι τα τέλη του μήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή