Apple: Δείτε το νέο iPhone14 -Τιμές από 799$ μέχρι 999$ το Pro, οι καινοτομίες που φέρνει

18


H Apple παρουσίασε στο Apple Park τα νέα iPhone 14, μαζί με άλλα προϊόντα της.

H εκδήλωση με την ονομασία «Far Out» της Apple πραγματοποιήθηκε στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ το απόγευμα της Τετάρτης (07/09). Η εταιρεία παρουσίασε τη νέα σειρά των smartphone της, τα iPhone 14, που ήταν και οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, ενώ είδαμε τα νέα Apple Watch Series 8, SE 2ης γενιάς και Apple Watch Ultra, αλλά και τα νέα AirPods Pro 2.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε την παρουσίαση :

Την παρουσίαση άνοιξε ο Tim Cook, μιλώντας για τα νέα προϊόντα, για τα οποία έδειξε τον ενθουσιασμό του.

Apple Watch Series 8

Πηγή: YouTube
Πηγή: YouTube

Για αρχή, η Apple έδειξε τα νέα Apple Watch, ξεκινώντας με το Series 8.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η οθόνη για τα ρολόγια της νέας σειράς είναι από άκρη σε άκρη, με πολύ μικρό πλαίσιο και διαθέτει νέο ανθεκτικό γυαλί.

Πολλές είναι οι νέες λειτουργίες και οι αισθητήρες έχουν βελτιωθεί για μεγαλύτερη ακρίβεια, καθώς η εταιρεία υποστηρίζει πως διαθέτει τους καλύτερους αισθητήρες υγείας.

Οι νέες λειτουργίες αφορούν στον τομέα της υγείας, της ασφάλειας, αλλά και της διασυνδεσιμότητας. Υπάρχει ασθητήρας θερμοκρασίας δέρματος στο κάτω μέρος, αλλά ακόμα ένας αισθητήρας στο επάνω μέρος για τη βέλτιστη καταμέτρηση της θερμοκρασίας.

Οι νέοι αυτοί αισθητήρες σχετίζονται με τις νέες λειτουργίες παρακολούθησης περιόδου, αλλά και ωορηξίας, καθώς μπορεί να αντιλαμβάνεται αλλαγές στη θερμοκρασία με ακρίβεια 0,1 βαθμών Κελσίου.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι νέοι αισθητήρες, που βοηθούν στον εντοπισμό εμπλοκής σε τροχαίο ατύχημα. Το γυροσκόπιο και το επιταχυνσιόμετρο πλέον είναι 4 φορές ακριβέστερα, με 3.000 μετρήσεις το δευτερόλεπτο. Σε περίπτωση ατυχήματος, μπορεί να καλέσει τις αρχές, τα κοντινά πρόσωπα του χρήστη και παράλληλα να δώσει την τοποθεσία του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά στην αυτονομία, η μπαταρία κρατά μία μέρα, όπως δηλώνει η Apple, ενώ πλέον υπάρχει κι ένα νέο mode, το low-battery, που απενεργοποιεί κάποιες λειτουργίες όπως τα «always-on» και τον αυτόματο εντοπισμό άσκησης, ώστε να δώσει 36 ώρες χρήσης.

Apple Watch SE (2nd gen)

Η Apple έδειξε επίσης τη νέα γενιά του πιο προσιτού, Apple Watch SE.

Όπως ανέφεραν, το 80% των χρηστών Apple Watch SE είναι για πρώτη φορά χρήστες ρολογιού Apple. Το 2ης γενιάς Watch SE είναι αδιάβροχο και διαθέτει τους ίδιους αισθητήρες με το Series 8 για τις λειτουργίες «Emergency SOS», εντοπισμό πτώσης και εντοπισμό τροχαίου ατυχήματος.

Apple Watch Ultra

H Apple έκανε την έκπληξη και παρουσίασε και ακόμη ένα smartwatch, το Apple Watch Ultra. Πρόκειται για ρολόι που ανήκει στην κατηγορία rugged, με ειδικό σχεδιασμό δηλαδή για πιο ακραίες συνθήκες και χρήσεις. Αντέχει σε θερμοκρασίες από -20 έως 50 βαθμούς Κελσίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο ρολόι διαθέτει κατασκευή από τιτάνιο με προστασία οθόνης από ζαφείρι. Είναι στα 49mm και η οθόνη είναι η πιο φωτεινή που διατίθεται σε Apple Watch, με μέγιστη φωτεινότητα στα 2000 nits.

Διαθέτει επίσης ένα νέο κουμπί, το οποίο μπορεί να προγραμματιστεί για εξατομικευμένη λειτουργία, μεγαλύτερο crown button, δεύτερο ηχείο για μεγαλύτερη ένταση και τρία μικρόφωνα που βελτιώνουν τη συνομιλία.

Παράλληλα, έχει τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχει υπάρξει σε Apple Watch ως τώρα, η οποία κρατά 36 ώρες σε κανονική χρήση ή 60 ώρες με βελτιστοποίηση της μπαταρίας, μια λειτουργία που θα έρθει αργότερα μέσα στο φθινόπωρο.

Μπορεί να πάρει πολλά διαφορετικά λουράκια, όμως υπάρχουν και κάποια συγκεκριμένα για κολύμπι στη θάλασσα ή για δρομείς.

Το GPS είναι το ακριβέστερο που υπάρχει (συστήματα L1+L5) σε αθλητικό ρολόι. Το ενσωματωμένο ηχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σειρήνα, αποδίδοντας 86 decibel για να ακουστεί έως και 180 μέτρα μακριά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, είναι σχεδιασμένο για καταδύσεις με πιστοποίηση EN13319 και μπορεί να κατεβει σε έως και διπλάσιο βάθος σε σχέση με άλλα Apple Watch.

To Apple Watch Ultra θα κοστίζει 799 δολάρια.

Apple AirPods Pro 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή