Legions, το νέο mobile game της σειράς έρχεται μέσα στο 2023

3


Η δημοφιλής σειράς RTS Command & Conquer θα επεκταθεί με ένα ακόμη mobile game, μετά το Rivals που κυκλοφόρησε το 2018 για συσκευές Android και iOS. Ο νέος τίτλος είναι το Command & Conquer: Legions, το οποίο θα μας δώσει μια νέα ιστορία και μια διαφορετική προσέγγιση στο gameplay που ξεκλειδώνει αμέτρητες στρατηγικές επιλογές, ενώ συμπεριλαμβάνει γνώριμους ήρωες και αντιπάλους από την ιστορία της σειράς.

Την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Level Infinite, η οποία συμφώνησε με την EA για τα δικαιώματα του Command & Conquer και θα ασχοληθεί αποκλειστικά και με την υποστήριξη του. Η εταιρεία ακούγεται αρκετά τον τελευταίο καιρό, καθώς ασχολείται παράλληλα με την ανάπτυξη του Assassin’s Creed Codename Jade, αλλά και με το Song of Nunu, ένα spin-off game από τον κόσμο του League of Legends.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία του Command & Conquer: Legions, αλλά έχει κλειδώσει μια closed beta δοκιμή για συσκευές Android από αυτόν τον μήνα σε ορισμένες χώρες και αναμένεται η τελική έκδοση για όλους τους gamers πριν το τέλος του 2023.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή